back arrow

WEDTIPS

West HamSC Freiburg

London Stadium

Standen
Groep A
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

West Ham

West Ham

6

5|0|1

10|4

6

15

2

SC Freiburg

SC Freiburg

6

4|0|2

17|7

10

12

3

Olympiakos

Olympiakos

6

2|1|3

11|14

-3

7

4

TSC Bačka Topola

TSC Bačka Topola

6

0|1|5

6|19

-13

1

Opstelling West Ham - SC Freiburg

In de schaduw van de iconische skyline van Londen bereidt West Ham United zich voor op een cruciale confrontatie in de UEFA Europa League. De verwachtingen zijn hooggespannen aan het begin van het seizoen, maar West Ham verloor de heenwedstrijd in Freiburg met 1-0 en moet dus vol aan de bak om de kwartfinale van dit toernooi te halen. SC Freiburg hoopt de tegenstander van zich af te houden en een kwartfinaleplaats te halen. 

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor West Ham - SC Freiburg.

Wedtip West Ham - SC Freiburg

De recente vorm van West Ham

West Ham United's laatste wedstrijd op 10 maart eindigde in een 2-2 gelijkspel tegen Burnley thuis in de Premier League. Danny Ings redde een punt met een late gelijkmaker nadat Burnley de leiding had genomen. Dit was door David Fofana en een eigen doelpunt van West Ham, met Lucas Paqueta die ook scoorde voor de Hammers.

Daarvoor leden de Hammers een nipte 1-0 nederlaag tegen SC Freiburg in de UEFA Europa League op 7 maart, met Michael Gregoritsch die het enige doelpunt scoorde. De ploeg pakte echter nog wel een 1-3 overwinning tegen Everton in de Premier League op 2 maart, met doelpunten van Kurt Zouma, Tomas Soucek en Edson Álvarez.

De recente vorm van SC Freiburg

SC Freiburg's meest recente wedstrijd op 10 maart resulteerde in een 1-2 overwinning tegen VfL Bochum in de Bundesliga. Freiburg beëindigde Bochum's ongeslagen thuisreeks, met doelpunten van Maximilian Eggestein en Michael Gregoritsch die Ivan Ordets' goal voor Bochum omdraaiden.

Daarvoor versloeg Freiburg West Ham met 1-0 in de UEFA Europa League en hield de ploeg Bayern München op 2-2 in de Bundesliga. Het team toonde veerkracht en tactisch inzicht met Lucas Höler die de late gelijkmaker maakte tegen Bayern.

West Ham - SC Freiburg Onderlinge ontmoetingen

Op 7 maart 2024 versloeg SC Freiburg West Ham met 1-0 in de UEFA Europa League. In hun laatste 3 ontmoetingen heeft West Ham 2 overwinningen gepakt terwijl SC Freiburg de laatste won. Dit maakt West Ham de succesvollere partij in de ontmoetingen dit seizoen.

West Ham - SC Freiburg Doelpunten

Met recente onderlinge ontmoetingen tussen West Ham en SC Freiburg die een spannende strijd suggereren, ziet de markt voor minder dan 3.5 doelpunten op 1.36 er aantrekkelijk uit. De recente vorm van West Ham heeft een mix van uitkomsten laten zien met betrekking tot de markt voor het aantal doelpunten, terwijl Freiburg's laatste overwinning op Bochum aangeeft dat ze kunnen bijdragen aan het totaal. Gezien de defensieve kracht van beide teams, zou minder dan 2.5 doelpunten op 1.98 wedders kunnen aantrekken die een voorzichtige benadering zoeken.

De BTS-markt is redelijk in evenwicht met odds van 1.81 voor 'Ja' en 1.95 voor 'Nee'. West Ham's moet na de nederlaag in Duitsland scoren en dat zou hen kunnen aanzetten tot aanvallen, terwijl Freiburg's vertrouwen uit hun laatste ontmoeting kan leiden tot goals. Echter, met beide ploegen die de neiging tonen om niet voluit aan te vallen in Europese competities, zou 'BTS: Nee' op 1.96 de meer waarschijnlijke uitkomst kunnen zijn voor wedders.

West Ham - SC Freiburg Opstellingen

Vermoedelijke opstelling SC Freiburg: Noah Atubolu, Kilian Sildillia, Matthias Ginter, Manuel Gulde, Christian Günter, Ritsu Doan, Maximilian Eggestein, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Roland Sallai, Michael Gregoritsch.

Vermoedelijke opstelling West Ham United: Alphonse Areola, Vladimir Coufal, Konstantinos Mavropanos, Nayef Aguerd, Aaron Cresswell, Tomas Soucek, Kalvin Phillips, Mohammed Kudus, James Ward-Prowse, Lucas Paqueta, Jarrod Bowen.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

West Ham - SC Freiburg Topscorers

Lucas Paqueta leidt de aanval van de thuisploeg in de UEFA Europa League met een totaal van 3 goals vanuit het middenveld. Hij wordt op de voet gevolgd door Tomas Soucek en Mohammed Kudus, die beiden 2 keer het net vonden. Nayef Aguerd en Edson Alvarez hebben elk 1 doelpunt bijgedragen aan de zaak.

Aan de kant van de bezoekers valt Michael Gregoritsch op als de topscorer met 5 goals. Middenvelders Vincenzo Grifo en Roland Sallai hebben elk 4 goals gescoord, wat aanzienlijke vuurkracht toevoegt. Ritsu Doan heeft 2 goals bijgedragen en Maximilian Eggestein sluit de lijst af met 1 enkele treffer.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.79

Nee

1.97

Reguliere speeltijd

West Ham

1.63

Gelijk

4.40

SC Freiburg

5.40

totaal aantal doelpunten

Meer dan 6.5

26.00

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% EK PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!