WalesKroatië

Cardiff City Stadium

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Turkije

Turkije

8

5|2|1

14|7

7

17

2

Kroatië

Kroatië

8

5|1|2

13|4

9

16

3

Wales

Wales

8

3|3|2

10|10

0

12

4

Armenië

Armenië

8

2|2|4

9|11

-2

8

5

Letland

Letland

8

1|0|7

5|19

-14

3

Wedtips Wales - Kroatië

Wales speelt in eigen huis tegen Kroatië komende zondag in het kader van de EK-kwalificatie. Wales speelt voor de laatste kans voor kwalificatie voor het Europees Kampioenschap in Duitsland, dus zal het proberen om dat thuisvoordeel te benutten.

Wales staat als nummer 33 op de FIFA wereldranglijst op 7 punten in Groep D en hebben een restultaat nodig om kans te houden op het EK. Kroatië heeft 3 punten meer en de nummer 6 van de FIFA ranglijst heeft na de tegenvallende nederlaag tegen Turkije van deze week de punten ook nog hard nodig om richting het EK te kunnen. Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Wales - Kroatië.

Wales Recente resultaten

Wales doet het aardig de laatste wedstrijden, want in de laatste 3 wedstrijden behaalden ze 7 punten. Ze begonnen met een 0-0 gelijkspel tegen Zuid Korea in een oefenwedstrijd, voordat ze Letland met 0-2 versloegen. Deze week waren ze nog met 4-0 te sterk voor voetbaldwerg Gibraltar.

Wales boekte 3 overwinningen in de laatste 6 interlands. Ze speelden ook één keer gelijk en verloren 2 keer. Ze scoorden 7 goals en kregen er 9 tegen in deze reeks. Wales won 2 van de 3 thuiswedstrijden in deze campagne, met verwachte overwinningen op Letland en Gibraltar, maar een tegenvallende nederlaag tegen Armenië. Ze scoorden 7 keer in het Cardiff City Stadium, terwijl ze er 4 tegen kregen.

Speel Slimmer wedtips

Kroatië Recente resultaten

Kroatië won 2 van de laatste 3 wedstrijden. Eerst werd Letland als verwacht met 5-0 verslagen, voordat een moeizame 0-1 zege op Armenië volgde. Turkije bleek eerder deze week echter teleurstellend te sterk voor Kroatië en won met 0-1. De Kroaten boekten een redelijk resultaat met 4 overwinningen in de laatste 6 interlands, waarin ze 16 goals maakten, terwijl ze er 8 tegen kregen. Ze verloren de andere 2 wedstrijden, waaronder de Nations League finale tegen Spanje, waarin ze uiteindelijk na penalty's tekort kwamen.

Kroatië won zijn enige 2 uitwedstrijden in de EK-kwalificatie tot nog toe en scoorden daarin 3 keer. Ze kregen buiten eigen land nog geen enkel doelpunt tegen.

Wales - Kroatië Head to head

De eerste wedstrijd in de EK-kwalificatie tussen deze 2 landen eindigde in Kroatië in een gelijkspel. Er stond uiteindelijk 1-1 op het scorebord. De odds voor een gelijkspel staan bij de bookmakers op 3.40. Wales heeft nog nooit van Kroatië gewonnen. De thuisploeg gaat de wedstrijd tegen Kroatië in met een 0-3-4 record uit de 7 ontmoetingen. Dat is misschien de moeite waard om in gedachten te houden voordat je een keuze maakt voor je volgende accumulator, afhankelijk van je wedstrategie.

In 4 van de 7 ontmoetingen tussen deze landen vonden beide ploegen het net. De odds voor BTTS in deze wedstrijd staan bij de bookmakers op 1.91.

Wales - Kroatië Reguliere speeltijd

Cardiff is er getuige van geweest dat Wales slechts 4 van de laatste 10 thuiswedstrijden wist te winnen. Ze speelden er ook 3 gelijk en verloren er 3. Kroatië won 10 van de laatste 10 uitwedstrijden, die de perfecte score willen ze graag vasthouden in Wales. Kroatië won 3 keer zonder een doelpunt tegen te krijgen in de laatste 10 wedstrijden. Een getal om in gedachten te houden voor een accumulator, afhankelijk van je wedstrategie.

Wales - Kroatië Meer/minder doelpunten

In slechts 2 van de 7 ontmoetingen tussen deze 2 teams, werd er meer dan 2,5 keer gescoord. BTTS bleek 5 keer de winnende weddenschap. Wales scoorde gemiddeld 0.71 goals, en Kroatië maakte gemiddeld 1.58 goals in die wedstrijden. Meer dan 2,5 doelpunten kwam 3 keer voor in de laatste 10 wedstrijden van Wales, die gemiddeld 1.1 doelpunten per wedstrijd scoorden. In 4 van de laatste 10 wedstrijden van Kroatië, werden er meer dan 2,5 doelpunten gescoord. Ze wisten een gemiddelde van 1.6 doelpunten te scoren in deze wedstrijden.

Wales - Kroatië Beide teams scoren

De meest recente wedstrijd tussen Wales en Kroatië eerder dit jaar leverde geen winnaar op. Het werd uiteindelijk 1-1. De odds voor een gelijkspel staan bij de bookmakers op 3.40. In 4 van de 7 ontmoetingen tussen Wales en Kroatië vonden beide teams het net. Odds voor BTTS zijn bij de bookmakers beschikbaar voor 1.91.

Stand Europees Kampioenschap

Wales Belangrijke spelers

Als we kijken naar de doelpuntenproductiviteit in Europees Kampioenschap dit seizoen, moet thuisploegmanager Robert Page voor de komende wedstrijd kunnen beschikken over namen als Daniel James (1G & 1A), David Brooks (1G), Harry Wilson (1G & 1A) en Nathan Broadhead (1G).

Kroatië Belangrijke spelers

Voor Kroatië zijn enkele van de meest effectieve spelers dit seizoen die momenteel beschikbaar zijn voor selectie Borna Barisic (1A), Mario Pasalic (1G & 2A) en Bruno Petkovic (2G & 1A). Topscorer Andrej Kramaric (3G) is er vanwege een blessure niet bij.

Wales - Kroatië Topscorers

Wales en Kroatië staan niet bepaald bekend om hun doelpuntenmakers op dit moment, maar als je toch een speler zoekt, dan lijkt Bruno Petkovic, met 2 doelpunten uit 5 kwalificatiewedstrijden de meest interessante keuze voor Kroatië. Bij Wales heeft niemand meer dan één doelpunt gescoord, maar Kieffer Moore en Daniel James zijn op zoek naar de tweede.

Voorspelling Wales - Kroatië

Wales - Kroatië Opstellingen

Wales selectie: Adam Davies, Danny Ward, Wayne Hennessey, Ben Cabango, Ben Davies, Chris Mepham, Connor Roberts, Ethan Ampadu, Joe Rodon, Neco Williams, Owen Beck, Regan Poole, Tom Lockyer, Charlie Savage, Daniel James, David Brooks, Dylan Levitt, Harry Wilson, Jordan James, Josh Sheehan, Luke Harris, Nathan Broadhead, Kieffer Moore, Liam Cullen, Tom Bradshaw, Wes Burns.

Kroatië selectie: Dominik Livakovic, Ivica Ivusic, Nediljko Labrovic, Borna Barisic, Borna Sosa, Domagoj Vida, Josip Stanisic, Josip Sutalo, Josko Gvardiol, Martin Erlic, Josip Brekalo, Josip Juranovic, Lovro Majer, Luka Ivanusec, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Mario Pasalic, Mateo Kovacic, Nikola Moro, Nikola Vlasic, Andrej Kramaric, Bruno Petkovic, Dion Drena Beljo, Marko Livaja, Petar Musa.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds