back arrow

WEDTIPS

VSUruguay

Arrowhead Stadium

Standen
Groep C
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Uruguay

Uruguay

3

3|0|0

9|1

8

9

2

Panama

Panama

3

2|0|1

6|5

1

6

3

VS

VS

3

1|0|2

3|3

0

3

4

Bolivia

Bolivia

3

0|0|3

1|10

-9

0

Opstelling USA - Uruguay

Met een tweede plaats in groep C van de Copa América heeft het thuis spelende VS een redelijke start gemaakt. De nederlaag tegen Panama was echter een flinke tegenvaller, waardoor de ploeg eigenlijk moet winnen om een kans te houden op de volgende ronde. Uruguay, aan kop met een indrukwekkend doelsaldo, kan hun plek in de kwartfinales al bijna niet meer ontgaan. 

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor VS - Uruguay.

Wedtip USA - Uruguay

USA Recente resultaten

In hun laatste wedstrijd op 27 juni 2024 leed de VS een 1-2 nederlaag tegen Panama op de Copa América. De wedstrijd zag Panama hun reeks nederlagen beëindigen tegen de gastheer. Ze verrasten de VS, die favoriet waren volgens de bookmakers en niet genoeg hadden aan een doelpunt van Folarin Balogun.

Daarvoor had de VS thuis goede resultaten behaald. Ze wonnen met 2-0 van Bolivia in de Copa América op 23 juni. Ze speelden ook verrassend met 1-1 gelijk tegen Brazilië in een vriendschappelijke wedstrijd. Tegen Bolivia scoorden Christian Pulisic en Balogun.

Uruguay Recente resultaten

Uruguay's meest recente wedstrijd op 28 juni 2024 resulteerde in een overtuigende 5-0 overwinning tegen Bolivia op de Copa América. Facundo Pellistri begon de doelpuntenreeks. Darwin Núñez, Maximiliano Araújo, Federico Valverde en Rodrigo Bentancur droegen bij aan de score. De voorspellingen van de bookmakers waren correct. Uruguay domineerde de wedstrijd, behield de controle en toonde hun aanvallende kracht.

Daarvoor zette Uruguay hun winnende reeks voort met een 3-1 overwinning op Panama op de Copa América. Araújo en Núñez scoorden ook tegen Panama, met Matias Viña die ook scoorde.

USA - Uruguay Head to Head

Op 5 juni 2022 stonden de VS en Uruguay voor het laatst tegenover elkaar in een doelpuntloos gelijkspel tijdens een vriendschappelijke wedstrijd. In hun laatste 3 ontmoetingen heeft de VS 1 overwinning behaald, terwijl Uruguay niet wist te winnen, met 2 wedstrijden die in gelijkspel eindigden. Dit wijst op een licht Amerikaans voordeel in de recente geschiedenis.

USA - Uruguay Doelpunten

Historische H2H-ontmoetingen tussen de VS en Uruguay suggereren een trend van weinig doelpunten, met minder dan 3.5 doelpunten in hun laatste 3 ontmoetingen. Gezien de recente 3 doelpunten van de VS in 2 wedstrijden en Uruguay's indrukwekkende 8 doelpunten in dezelfde periode, zou "meer dan 2.5 doelpunten" op 2.15 wedders kunnen aantrekken. Ze verwachten een breuk met de traditie. Daarentegen blijft "minder dan 2.5 doelpunten" op 1.70 een veilige weddenschap voor voorzichtige spelers.

BTS odds staan op 1.86 voor 'Ja' en 1.82 voor 'Nee', wat een gelijkwaardige affaire weerspiegelt. Uruguay's aanvallende vorm, met goals in vrijwel alle recente wedstrijden, contrasteert met de wisselende resultaten van de VS. De waarschijnlijkheid van "BTS: Ja" lijkt iets hoger, gezien Uruguay's aanvallende kracht en het feit dat ze wel eens een doelpunt tegen krijgen.

USA - Uruguay Opstellingen

Vermoedelijke opstelling VS: Matt Turner, Joseph Scally, Chris Richards, Tim Ream, Antonee Robinson, Weston McKennie, Tyler Adams, Giovanni Reyna, Timothy Weah, Folarin Balogun, Christian Pulisic.

Vermoedelijke opstelling Uruguay: Sergio Rochet, Nahitan Nandez, Ronald Araujo, Mathias Olivera, Matias Viña, Federico Valverde, Manuel Ugarte, Facundo Pellistri, Nicolas de la Cruz, Maximiliano Araújo, Darwin Núñez.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

USA - Uruguay Topscorers

De aanval van het gastland wordt geleid door Folarin Balogun die in beide wedstrijden wist te scoren. Christian Pulisic nam het andere doelpunt voor zijn rekening.

Aan de kant van Uruguay valt Darwin Núñez op met goals in zijn laatste 6 interlands. Hij scoorde 2 keer op dit toernooi, net als collega spits Maximiliano Araujo. Federico Valverde, Facundo Pellistri, Matias Vina en Rodrigo Bentancur hebben elk bijgedragen aan het indrukwekkende doelsaldo van het team.

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.79

Ja

1.90

Reguliere speeltijd

Uruguay

2.55

VS

3.00

Gelijk

3.10

totaal aantal doelpunten

Meer dan 0.5

1.08

Minder dan 0.5

7.50

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!