back arrow

WEDTIPS

VenezuelaCanada

AT&T Stadium

Standen
Groep A
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Argentinië

Argentinië

3

3|0|0

5|0

5

9

2

Canada

Canada

3

1|1|1

1|2

-1

4

3

Chili

Chili

3

0|2|1

0|1

-1

2

4

Peru

Peru

3

0|1|2

0|3

-3

1

Opstelling Venezuela - Canada

In de strijd om een plek in de halve finale van de Copa América treffen Venezuela en Canada elkaar. Dit gebeurt in het indrukwekkende AT&T Stadium in de Verenigde Staten. De hoge inzet van de knock-outfase belooft een spannende confrontatie. Beide teams zullen alles geven om door te stoten.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Venezuela - Canada.

Wedtip Venezuela - Canada

Venezuela Recente resultaten

Venezuela's meest recente wedstrijd in de Copa América was op 1 juli. Ze versloegen Jamaica met 0-3. Doelpunten van Eduard Bello, Salomón Rondón en Eric Ramírez zorgden voor de overwinning. Dit kwam overeen met de verwachtingen van de bookmakers.

Daarvoor genoot Venezuela van een 1-0 overwinning tegen Mexico op 27 juni. Een 1-2 zege tegen Ecuador in de eerste groepswedstrijd op 22 juni was helemaal verrassend. Rondón's penalty maakte het verschil tegen Mexico. Cádiz en Bello keerden een vroege achterstand om tegen Ecuador.

Canada Recente resultaten

Canada's meest recente wedstrijd was op 30 juni 2024 tegen Chili op de Copa América. Het eindigde in een doelpuntloos gelijkspel. Ondanks dat ze de underdogs waren, hield Canada stand. 

Daarvoor pakte Canada een nipte 0-1 overwinning op Peru op 25 juni. Ze leden in de openingswedstrijd nog wel een 2-0 nederlaag tegen Argentinië op 21 juni. Beide wedstrijden waren op de Copa América. Jonathan David's doelpunt maakte het verschil tegen Peru.

Venezuela - Canada Head to Head

Op 29 mei 2010 stonden Venezuela en Canada voor het laatst tegenover elkaar. Ze speelden met 1-1 gelijk in een vriendschappelijke wedstrijd. In hun vorige 2 ontmoetingen hebben beide teams gelijkgespeeld. Geen van beide heeft een overwinning behaald.

Venezuela - Canada Doelpunten

Met de recente vorm van Venezuela en de goede resultaten van Canada is de meer/minder dan 2.5 doelpunten markt interessant. De meer dan 2.5 doelpunten tegen odds van 2.35 kan wedders verleiden. Dit gezien het scorend vermogen van vooral Venezuela in recente wedstrijden. Echter, de minder dan 2.5 doelpunten tegen 1.58 weerspiegelt de voorzichtige aanpak die vaak te zien is in knock-outfase van de Copa América.

BTS biedt een "Ja" optie tegen odds van 1.92. Dit kan aantrekkelijk zijn gezien de scorende statistieken van beide teams. Toch kan de "Nee" tegen 1.77 degenen aantrekken die een tactische strijd verwachten. Met geen H2H-overwinningen voor beide teams, is het uitdagend om een duidelijk score scenario te voorspellen. Maar de recente vorm geeft de voorkeur aan "Ja" in BTS.

Venezuela - Canada Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Venezuela: Rafael Romo, Alexander Gonzalez, Yordan Osorio, Jon Aramburu, Wilker Angel, Jose Andres Martinez, Yangel Herrera, Eduard Bello, Telasco Segovia, Darwin Machis, Salomón Rondón.

Vermoedelijke opstelling Canada: Maxime Crepeau, Alistair Johnston, Moise Bombito, Derek Cornelius, Alphonso Davies, Richie Laryea, Jonathan Osorio, Stephen Eustaquio, Jacob Shaffelburg, Cyle Larin, Jonathan David.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Venezuela - Canada Topscorers

José Salomón Rondón en Eduard Bello leiden de aanval van Venezuela met 2 goals in dit toernooi. Jhonder Cadiz en Eric Ramirez wisten op dit toernooi ook op het scorebord te komen.

Voor Canada valt Jonathan David op als de enige doelpuntenmaker op dit toernooi. De Canadezen scoorden tot nog toe slechts 1 goal, dus dragende spelers als Cyle Larin, Alphonso Davies, Ismael Kone, en Stephen Eustaquio moeten hun rekening nog openen op dit toernooi.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.95

Nee

1.75

Reguliere speeltijd

Canada

2.95

Gelijk

3.05

Venezuela

2.60

totaal aantal doelpunten

Meer dan 3.5

4.60

Minder dan 3.5

1.19

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!