SpanjeSchotland

Estadio de la Cartuja

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Spanje

Spanje

8

7|0|1

25|5

20

21

2

Schotland

Schotland

8

5|2|1

17|8

9

17

3

Noorwegen

Noorwegen

8

3|2|3

14|12

2

11

4

Georgië

Georgië

8

2|2|4

12|18

-6

8

5

Cyprus

Cyprus

8

0|0|8

3|28

-25

0

Wedtips Spanje - Schotland

Spanje heeft het thuisvoordeel in Sevilla, als Schotland komende donderdag op bezoek komt voor de EK-kwalificatiewedstrijd. Schotland leidt de dans in Groep A verrassend, en mag als nummer 31 van de FIFA wereldranglijst tegen de Wereldkampioen van 2010, die nummer 10 is op die ranglijst en tweede staat in de poule en daarmee ook op koers is voor een plek op het komende EK. Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Spanje - Schotland.

Spanje Recente resultaten

Spanje veroverde 7 punten in de laatste 3 wedstrijden. Deze reeks begon met een 0-0 gelijkspel tegen Kroatië in de Nations League finale, die uiteindelijk na penalty's gewonnen werd. Vervolgens werd er in de kwalificatie met 1-7 gewonnen van Georgië, voordat Cyprus met 6-0 werd verslagen.

Spanje verkeert dit jaargang in een goede vorm en won maar liefst 5 van de laatste 6 interlands. Ze hebben ook 20 doelpunten gemaakt, terwijl ze er slechts 4 tegen kregen. Het verlies tegen Schotland afgelopen maart kwam als een dreun, maar hoeft geen probleem voor EK-kwalificatie te zijn als ze nu blijven winnen. Spanje pakte 2 overwinningen in de laatste 2 wedstrijden in eigen huis. Ze scoorden 9 keer, terwijl ze geen doelpunten tegen kregen.

Speel Slimmer wedtips

Schotland Recente resultaten

De laatste 3 wedstrijden van Schotland leverden 2 overwinningen in de kwalificatie en een oefennederlaag op. Eerst versloegen ze Georgië thuis met 2-0, voordat ze Cyprus uit met 0-3 puntloos lieten. Aan de zegereeks kwam een einde tegen rivaal Engeland, dat met 1-3 te sterk was in een oefenwedstrijd. Schotland pakte 5 overwinningen uit 5 kwalificatiewedstrijden, met vooral de eerdere zege tegen Spanje als sensationeel resultaat. Schotland doet het aardig als het gaat om het maken van uitdoelpunten in de EK-kwalificatie dit seizoen. Ze scoorden tot nu toe 5 doelpunten, terwijl ze 1 doelpunt tegen kregen.

Spanje - Schotland Head to head

Schotland pakte een verrassend 2-0 overwinning in Glasgow, eerder in deze kwalificatiereeks. De 3-1 overwinning voor Spanje van daarvoor, stamt alweer uit 2011. Spanje gaat de komende wedstrijd tegen Schotland in met een 50% winnend record in de ontmoetingen van deze eeuw. Dit geeft hen een 2-1-1 record.

Spanje - Schotland Reguliere speeltijd

Spanje won 7 van de laatste 10 thuiswedstrijden. Ze speelden ook nog gelijk in 2 van die duels en verloren er één. Schotland won 6 van de laatste 10 uitwedstrijden, speelden er 2 gelijk en verloren er 2. Spanje pakte 5 overwinningen in de laatste 10 kwalificatiewedstrijden. De bezoekers uit Schotland pakten alle punten in 7 van de laatste 10 duels.

Spanje - Schotland Meer/minder doelpunten

Meer dan 2,5 goals was 2 keer de uitkomst in de laatste 4 ontmoetingen tussen deze 2 landen. Spanje had een gemiddelde van 1.75 goals, terwijl Schotland gemiddeld 1.5 goals maakte in deze wedstrijden. Beide teams scoren was 3 keer de winnende weddenschap in deze reeks wedstrijden. Meer dan 2,5 goals gebeurde in 6 van de laatste 10 wedstrijden die Spanje speelden. Ze scoorden gemiddeld 2.7 doelpunten in die wedstrijden. In 7 van Schotland's laatste 10 wedstrijden die ze speelden, werd er meer dan 2,5 keer gescoord. Ze wisten een gemiddelde van 1.9 doelpunten te scoren in deze wedstrijden.

Spanje - Schotland Beide teams scoren

In 3 van de laatste 4 ontmoetingen tussen Spanje en Schotland wisten beide landen het net te vinden. De Spanjaarden zagen in 2 van de laatste 5 duels Beide Teams Scoren - Ja. Schotland overbrugt in deze duels dezelfde score.

Stand Europees Kampioenschap

Schotland gaat na 5 kwalificatiewedstrijden in Groep A aan kop. Sterker nog, de Schotten zijn nog altijd ongeslagen. De Spanjaarden staan met 9 punten uit 4 duels op de tweede plek.

Spanje Belangrijke spelers

Rekening houdend met de doelpuntenproductiviteit van dit seizoen in de EK-kwalificatie, zou Luis de la Fuente moeten kunnen beschikken over spelers als Alex Balde (1A), Fabian Ruiz (2A), Ferran Torres (2G), Gavi (1G), Mikel Merino (1G & 1A), Rodri (1A), Alvaro Morata (3G), Joselu (3G & 1A) en Lamine Yamal (1G) voor de komende wedstrijd.

Schotland Belangrijke spelers

Voor Schotland zijn enkele van de meest effectieve spelers dit seizoen die momenteel beschikbaar zijn voor selectie Andrew Robertson (3A), Jack Hendry (1A), Ryan Porteous (1G), Callum McGregor (1G), John McGinn (2G & 1A), Kenny McLean (1G), Scott McTominay (6G & 1A) en Lyndon Dykes (1G & 2A).

Spanje - Schotland Topscorers

Joselu is de meest productieve speler in de EK-kwalificatie voor de thuisploeg met 3 doelpunten. Spanje rekent erop dat hij opnieuw zal schitteren in de komende wedstrijd. Ondertussen zal Schotland uitkijken naar Scott McTominay, die verrassend veel scoort voor de Schotten, in de hoop dat hij zijn huidige totaal van 6 EK-kwalificatie doelpunten kan verbeteren.

Voorspelling Spanje - Schotland

Spanje - Schotland Opstellingen

Spanje selectie: David Raya, Kepa Arrizabalaga, Unai Simon, Alex Balde, Aymeric Laporte, Cesar Azpilicueta, Daniel Carvajal, David Garcia, Jose Gaya, Pau Torres, Robin Le Normand, Alejandro Baena, Fabian Ruiz, Ferran Torres, Gavi, Martin Zubimendi, Mikel Merino, Rodri, Abel Ruiz, Alvaro Morata, Joselu, Lamine Yamal, Nico Williams en Yeremi Pino.

Schotland selectie: Angus Gunn, Robbie McCrorie, Zander Clark, Aaron Hickey, Andrew Robertson, Jack Hendry, John Souttar, Liam Cooper, Nathan Patterson, Ryan Porteous, Scott McKenna, Billy Gilmour, Callum McGregor, Greg Taylor, Jacob Brown, John McGinn, Kenny McLean, Lewis Ferguson, Ryan Christie, Ryan Jack, Scott McTominay, Stuart Armstrong, Che Adams, Kevin Nisbet en Lyndon Dykes.

Onze promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

Populaire odds