PSV EindhovenLens

Philips Stadion

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Arsenal

Arsenal

6

4|1|1

16|4

12

13

2

PSV Eindhoven

PSV Eindhoven

6

2|3|1

8|10

-2

9

3

Lens

Lens

6

2|2|2

6|11

-5

8

4

Sevilla

Sevilla

6

0|2|4

7|12

-5

2

Wedtips PSV Eindhoven - Lens

PSV neemt het komende woensdag in het eigen Philips Stadion om 21:00 uur op tegen Lens in de vierde speelronde van de groepsfase van de Champions League. Kunnen de Eindhovenaren eindelijk de eerste overwinning pakken in deze editie van het miljardenbal of maakt deze wedstrijd een vroegtijdig einde aan de Eindhovense aspiraties? Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor PSV - Lens.

PSV Recente resultaten

PSV is in eigen land ongenaakbaar. Afgelopen zaterdag werd Heracles Almelo met 0-6 verslagen en zo won de ploeg alle 11 de wedstrijden die het speelde. In de Champions League gaat het echter niet zo gemakkelijk, want er werden pas 2 punten gepakt in 3 duels en de knock-outfase lijkt momenteel ver weg.

Speel Slimmer wedtips

Lens Recente resultaten

Lens had geen goede aanloop naar deze ontmoeting tegen PSV, want na een overwinning op Nantes (4-0), moest de ploeg dit weekend genoeg nemen met een gelijkspel tegen laagvlieger Lorient (0-0), waardoor Lens dit seizoen in eigen land niet verder komt dan een plek in de middenmoot. Desondanks verkeert Lens in een steeds betere vorm, zo is het al 9 opeenvolgende duels ongeslagen.

PSV Eindhoven is nog steeds op zoek naar de eerste overwinning in de Champions League dit seizoen. Mochten ze opnieuw falen, dan lijkt de volgende ronde heel ver weg, dus zullen de Eindhovenaren waarschijnlijk vol voor de winst gaan. Lens doet het in de Champions League wel prima en verloor nog geen wedstrijd. Met 5 punten zijn ze nog volop in de race voor een plaats in de volgende ronde.

PSV - Lens Head to head

Eenmaal eerder namen PSV en Lens het tegen elkaar op. 2 weken geleden deelden deze ploegen namelijk in een onderling resultaat de punten: 1-1. De Eindhovenaren mochten in Frankrijk absoluut niet klagen met één punt.

PSV - Lens Reguliere speeltijd

PSV won 9 van de laatste 10 wedstrijden op eigen bodem, terwijl ze tegen Sevilla met 2-2 gelijkspeelden. Lens won slechts 2 van de laatste 10 uitwedstrijden in alle competities, maar wist nog wel 4 keer gelijk te spelen (4V). PSV scoorde liefst 8 keer het openingsdoelpunt in de laatste 10 ontmoetingen in het Philips Stadion. De bezoekers scoorden het eerste doelpunt van de wedstrijd in 5 van de laatste 10 duels buitenshuis.

PSV - Lens Meer/minder doelpunten

PSV zag meer dan 2,5 doelpunten op het scorebord in 9 van de laatste 10 wedstrijden, waarin ze gemiddeld 3.1 goals maakten. Meer dan 2.5 doelpunten vielen er in slechts 3 van de laatste 10 wedstrijden die Lens speelde. Ze wisten een gemiddelde te scoren van 1.2 doelpunten in deze duels.

PSV - Lens Beide teams scoren

In de enige eerdere ontmoeting tussen PSV en Lens wisten beide ploegen het net te vinden. De Eindhovenaren zagen in 2 van de 3 CL-duels Beide Teams Scoren - Ja. Voor de Fransen was deze bet in alle 3 de wedstrijden in het miljardenbal winnend.

PSV Belangrijke spelers

Kijkend naar het aantal doelpunten en assists zouden spelers van de thuisploeg als Joey Veerman (2G & 3A), Jordan Teze (1G & 2A), Ismael Saibari (2G), Malik Tillman (1A), Johan Bakayoko (1G & 4A) en Luuk de Jong (6G & 2A) beschikbaar moeten zijn voor hun manager Peter Bosz.

Lens Belangrijke spelers

Enkele van de meest productieve spelers van Lens die op dit moment beschikbaar zijn voor Franck Haise zijn Adrien Thomasson (1G), Angelo Fulgini (1G), Przemyslaw Frankowski (2A) en Elye Wahi (2G & 1A).

PSV - Lens Topscorers

Elye Wahi toont op dit moment een goede vorm voor Lens, want hij scoorde 2 doelpunten in deze editie van de Champions League. Luuk de Jong is de belangrijkste troef voor PSV, maar hij scoorde deze Champions League pas één keer.

Voorspelling PSV - Lens

PSV - Lens Opstellingen

PSV selectie: Boy Waterman, Joel Drommel, Walter Benitez, André Ramalho Silva, Armando Obispo, Armel Bella-Kotchap, Fredrik Oppegaard, Joey Veerman, Jordan Teze, Olivier Boscagli, Patrick van Aanholt, Sergino Dest, Shurandy Sambo, Guus Til, Isaac Babadi, Ismael Saibari, Jerdy Schouten, Malik Tillman, Mauro Junior, Noa Lang, Hirving Lozano, Jason van Duiven, Johan Bakayoko, Luuk de Jong, Ricardo Pepi, Yorbe Vertessen.

Lens selectie: Brice Samba, Jean-Louis Leca, Wuilker Farinez, Yannick Pandor, Facundo Medina, Faitout Maouassa, Jimmy Cabot, Jonathan Gradit, Keny Mbala, Kevin Danso, Massadio Haïdara, Ruben Aguilar, Abdukodir Khusanov, Adrien Thomasson, Angelo Fulgini, Ayanda Sishuba, David Costa, Deiver Machado, Fode Sylla, Nampalys Mendy, Neil El Aynaoui, Oscar Cortes, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Andy Diouf, Elye Wahi, Florian Sotoca, Ibrahima Balde, Morgan Guilavogui, Wesley Saïd.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds