back arrow

WEDTIPS

PolenTurkije

Opstelling Polen - Turkije

In een sfeervol National Stadium in Warschau treffen Polen en Turkije elkaar voor een vriendschappelijke wedstrijd. Beide ploegen bereiden zich voor op het EK 2024 in Duitsland dat op 14 juni van start gaat. Ze kunnen het publiek trakteren op een aantrekkelijke wedstrijd om met een goed gevoel het eindtoernooi in te gaan.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Polen - Turkije.

Wedtip Polen - Turkije

De recente vorm van Polen

Polen's laatste wedstrijd op 7 juni 2024 was thuis tegen Oekraïne. Ze wonnen deze vriendschappelijke wedstrijd redelijk simpel met 3-1, wat overeenkwam met de verwachtingen van de bookmakers, al speelde Oekraïne niet met de verwachte basiself. De ogenschijnlijk zware blessure van oud-Ajacied Milik was een domper op de zege.

Daarvoor plaatsten ze zich voor het EK door Wales op 26 maart in de play-offs na strafschoppen te verslaan. Beide ploegen kwamen niet tot scoren in Cardiff, dus moesten penalty's de beslissing brengen. Ze wonnen eerder met 5-1 van Estland in diezelfde play-offs.

De recente vorm van Turkije

In hun laatste wedstrijd op 4 juni 2024 speelde Turkije gelijk tegen Italië in een vriendschappelijke wedstrijd. De wedstrijd, gespeeld in Stadio Renato Dell'Ara, eindigde met heel weinig mogelijkheden en zonder doelpunten.

Voor dit gelijkspel in Italië waren de prestaties van Turkije minder indrukwekkend. Ze leden een zware 6-1 nederlaag tegen Oostenrijk en een nipte 1-0 nederlaag tegen Hongarije in oefenwedstrijden. Deze resultaten wijzen op een strijd om consistentie en doelpunten in aanloop naar het EK.

Polen - Turkije Head to Head

De laatste ontmoeting tussen Polen en Turkije was meer dan twintig jaar geleden. Er zijn deze eeuw geen wedstrijden geweest om voorspellingen op te baseren.

Polen - Turkije Doelpunten

Met zowel Polen als Turkije die veerkracht tonen in hun recente wedstrijden, biedt de doelpuntenmarkt verschillende opties. De odds voor "meer dan 2.5 doelpunten" op 1.87 suggereren een gemiddelde verwachting van doelpunten. Dit sluit aan bij Polen's consistente scoren thuis en Turkije's wisselende resultaten in uitwedstrijden. Anderzijds reflecteren de odds voor "minder dan 2.5 doelpunten" op 1.86 de mogelijkheid van een meer terughoudende wedstrijd. Gezien de recente prestaties van de teams, zou "meer dan 2.5 doelpunten" wedders die op zoek zijn naar waarde kunnen aantrekken.

De BTS-markt biedt odds van 1.66 voor "BTS: Ja". Dit geeft een redelijke kans aan dat beide teams zullen scoren. Gezien de vorm van Polen en het vermogen van Turkije om uit te scoren, lijkt "BTS: Ja" een logisch scenario. Echter, met odds van 2.10 voor "BTS: Nee", kunnen wedders worden verleid door de hogere uitbetaling, want Turkije scoorde maar 1 goal in de laatste 3 duels.

Polen - Turkije Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Polen: Lukasz Skorupski, Sebastian Walukiewicz, Bartosz Salamon, Jakub Kiwior, Michal Skoras, Sebastian Szymanski, Taras Romanczuk, Piotr Zielinski, Nicola Zalewski, Adam Buksa, Robert Lewandowski.

Vermoedelijke opstelling Turkije: Altay Bayindir, Mehmet Zeki Celik, Ozan Kabak, Abdülkerim Bardakcı, Mert Muldur, Hakan Çalhanoğlu, Kaan Ayhan, Oguz Aydin, Yusuf Yazıcı, Kenan Yildiz, Baris Alper Yilmaz.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Polen - Turkije Topscorers

Przemyslaw Frankowski leidt de aanval van de thuisploeg in recente duels met 3 goals. Hij wordt op de voet gevolgd door Robert Lewandowski, Piotr Zielinski, en Sebastian Szymanski, die elk 2 keer het net vonden. Krzysztof Piatek heeft 1 enkel doelpunt gemaakt.

Voor de bezoekers zijn de doelpunten gelijk verdeeld. Hakan Çalhanoğlu, Ferdi Kadioglu, Kenan Yildiz, en Bertug Yildirim hebben allemaal 1 goal gescoord in recente wedstrijden van de nationale ploeg. Er is op dit moment niet echt een gekende doelpuntenmaker bij Turkije.

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.95

Ja

1.78

Reguliere speeltijd

Polen

2.05

Gelijk

3.50

Turkije

3.60

totaal aantal doelpunten

Minder dan 1.5

3.35

Meer dan 1.5

1.28

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Di, 25 jun, 00:30

Ecuador

Ecuador

Bolivia

Bolivia

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 28 jul, 02:30

Guatemala

Guatemala

El Salvador

El Salvador

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 8 sep, 00:30

Mexico

Mexico

New Zealand

New Zealand

Geen odds beschikbaar
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% EK PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!