back arrow

WEDTIPS

PolenOekraïne

Opstelling Polen - Oekraïne

In de aanloop naar het EK 2024 in Duitsland treffen Polen en Oekraïne elkaar. Ze treffen elkaar in het National Stadium in Warschau. Deze ontmoeting staat gepland op 7 juni 2024. Het belooft een mooie strijd te worden tussen 2 ploegen die op het EK hopen te verrassen.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Polen - Oekraïne.

Wedtip Polen - Oekraïne

Polen Recente resultaten

Polen's laatste wedstrijd op 26 maart 2024 eindigde in een doelpuntloos gelijkspel tegen Wales in de play-offs voor het EK. Uiteindelijk moesten strafschoppen de beslissing brengen en die namen de Polen beter, waardoor ze op dit EK staan. Dit resultaat overtrof de verwachtingen van de bookmakers.

Op eigen terrein was de vorm van Polen goed. Ze pakten een 5-1 overwinning op zwakke broeder Estland op 21 maart 2024 in de EK-kwalificatie. Daarvoor wonnen ze van Letland in een vriendschappelijke wedstrijd op 21 november 2023. Beide resultaten kwamen overeen met de voorspellingen en toonden hun kracht in eigen huis.

Oekraïne Recente resultaten

In hun laatste wedstrijd op 3 juni 2024 speelde Oekraïne gelijk tegen Duitsland in een vriendschappelijke wedstrijd. Dat was tegen de verwachtingen in, aangezien bookmakers een nederlaag hadden voorspeld. De ontmoeting in het Max-Morlock-Stadion toonde een veerkrachtige Oekraïense zijde. Ze wisten de Duitse aanvallers van scoren te houden, ondanks de dominantie van de thuisploeg in balbezit en kansen.

Daarvoor pakte Oekraïne opeenvolgende overwinningen in de play-offs voor het EK. Ze versloegen IJsland met 2-1 in Polen en zegevierden met 1-2 in Bosnië & Herzegovina. Deze resultaten tonen Oekraïne's vermogen om doelpunten te maken en overwinningen te behalen in belangrijke duels.

Polen - Oekraïne Head to Head

Op 11 november 2020 pakte Polen een 2-0 overwinning op Oekraïne in een vriendschappelijke ontmoeting. In hun laatste 8 H2H-ontmoetingen hebben Polen en Oekraïne elk 3 keer gewonnen, met 2 wedstrijden die in een gelijkspel eindigden. Dit wijst op een gebalanceerde rivaliteit tussen 2 landen die op goede voet met elkaar staan. Oekraïne speelde recentelijk zijn thuiswedstrijden in Polen vanwege de oorlog in Oekraïne. 

Polen - Oekraïne Doelpunten

Met 6 van de laatste 7 ontmoetingen met minder dan 2.5 doelpunten, lijkt de minder dan 2.5 doelpunten tegen odds van 1.70 een solide weddenschap. Zeker gezien de recente 0-0 wedstrijden van Oekraïne. Beide teams hebben echter ook goede aanvallers met Artem Dovbyk en Robert Lewandowski die de Spaanse topscorerstitel maar net misliepen. Dus kan er waarde zijn in de meer dan 2.5 doelpunten tegen 2.05.

De BTS-markt is goed in evenwicht, met odds van 1.79 voor 'Ja' en 1.94 voor 'Nee.' Aangezien beide teams in 3 van de laatste 4 thuiswedstrijden van Polen tegen Oekraïne hebben gescoord, lijkt 'BTS: Ja' de meest aantrekkelijke weddenschap voor degenen die een herhaling van recente trends verwachten.

Polen - Oekraïne Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Polen: Wojciech Szczesny, Jan Bednarek, Pawel Dawidowicz, Jakub Kiwior, Przemyslaw Frankowski, Jakub Piotrowski, Bartosz Slisz, Piotr Zielinski, Nicola Zalewski, Karol Swiderski, Robert Lewandowski.

Vermoedelijke opstelling Oekraïne: Anatolii Trubin, Illia Zabarnyi, Oleksandr Svatok, Mykola Matviyenko, Yukhym Konoplia, Oleksandr Zinchenko, Viktor Tsigankov, Taras Stepanenko, Mykola Shaparenko, Mykhaylo Mudryk, Roman Yaremchuk.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Polen - Oekraïne Topscorers

De aanvallende kracht van de thuisploeg wordt belichaamd door middenvelder Przemyslaw Frankowski. Hij leidt hun topscorerslijst met 3 goals in recente vriendschappelijke duels. Hij wordt op de voet gevolgd door Robert Lewandowski en Sebastian Szymanski, beiden met 2 goals. Piotr Zielinski en Krzysztof Piatek hebben elk ook een goal aan hun totaal toegevoegd.

Aan de kant van de bezoekers maakte Viktor Tsigankov 3 goals, waarmee hij de toon zet voor zijn team in recente duels. Artem Dovbyk, Mykhaylo Mudryk, en Roman Yaremchuk hebben elk 1 goal gemaakt. Dit toont een collectieve inspanning voor doelpunten.

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.85

Ja

1.88

Reguliere speeltijd

Gelijk

3.20

Oekraïne

3.25

Polen

2.35

totaal aantal doelpunten

Meer dan 0.5

1.05

Minder dan 0.5

8.00

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 28 jul, 02:30

Guatemala

Guatemala

El Salvador

El Salvador

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Za, 7 sep, 23:00

VS

VS

Canada

Canada

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 8 sep, 00:30

Mexico

Mexico

New Zealand

New Zealand

Geen odds beschikbaar
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!