NoorwegenSpanje

Ullevaal

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Spanje

Spanje

8

7|0|1

25|5

20

21

2

Schotland

Schotland

8

5|2|1

17|8

9

17

3

Noorwegen

Noorwegen

8

3|2|3

14|12

2

11

4

Georgië

Georgië

8

2|2|4

12|18

-6

8

5

Cyprus

Cyprus

8

0|0|8

3|28

-25

0

Wedtips Noorwegen - Spanje

Zondagavond (20:45 uur) staat de wedstrijd op het programma tussen Noorwegen en Spanje. De Spanjaarden kunnen bij een overwinning een reuzestap zetten richting het EK voetbal 2024. Noorwegen moet winnen om de EK-droom levend te kunnen houden. Er staat aankomende zondag dan ook veel op het spel in het Ullevall Stadion in Oslo.

Noorwegen Recente resultaten

Noorwegen staat op de 3e plaats in Groep A met 10 punten uit 6 wedstrijden. De Noorse ploeg kan zich geen fout meer veroorloven in de EK kwalificatie. Noorwegen wist de laatste 3 interlands te winnen, maar krijgt nu te maken met een sterke tegenstander. In maart 2023 ging Noorwegen nog met 3-0 onderuit in Spanje.

Speel Slimmer wedtips

Spanje Recente resultaten

Spanje staat op de 2e plaats in Groep A met 12 punten uit 5 wedstrijden. De Spanjaarden kunnen bij winst de 1e plaats overnemen van Schotland. Spanje kan zich dan ook al spoedig gaan kwalificeren voor het eindtoernooi in Duitsland. De bezoekende ploeg won 4 van de laatste 5 EK kwalificatiewedstrijden en heeft de goede vorm te pakken!

Noorwegen - Spanje Head to head

Spanje won 4 van de laatste 5 onderlinge wedstrijden tegen Noorwegen. Eerder dit jaar werd er simpel met 3-0 gewonnen van de Noorse ploeg. In oktober 2019 wist Noorwegen in eigen land met 1-1 gelijk te spelen tegen het grote Spanje.

Noorwegen - Spanje Reguliere speeltijd

Noorwegen won 4 van de laatste 5 interlands. Eerder deze week boekte Noorwegen een belangrijke 0-4 overwinning op Cyprus. Daarnaast wisten de Noren maar liefst 6 van de laatste 10 thuiswedstrijden te winnen en werd er slechts tweemaal verloren.

Spanje won de laatste 5 interlands. De Spaanse nationale voetbalploeg kwam in 4 van de laatste 5 wedstrijden minstens tweemaal tot scoren. Eerder deze week was Spanje nog met 2-0 te sterk voor de directe concurrent Schotland.

Noorwegen - Spanje Meer/minder doelpunten

In de laatste 5 interlands van Noorwegen werden er minimaal 3 doelpunten gescoord. In 3 van de 5 wedstrijden noteerde de Noorse ploeg minstens 3 doelpunten. In 3 van de laatste 5 interlands van Spanje werden er minstens 3 goals genoteerd. Spanje kwam in 2 van de laatste 3 interlands minimaal tot 6 doelpunten. De thuisploeg moet dus uitkijken voor het scorende vermogen van de bezoekers.

Noorwegen - Spanje Beide teams scoren

In 3 van de laatste 5 interlands van Noorwegen kwamen beide teams tot scoren. Dat gebeurde ook in 2 van de laatste 5 wedstrijden van de Spaanse voetbalploeg.

Stand Europees Kampioenschap

Noorwegen staat op de 3e plaats in de groep, terwijl de Spanjaarden zijn terug te vinden op de 2e plaats.

Noorwegen Belangrijke spelers

De belangrijkste spelers aan de kant van Noorwegen zijn Antonio Nusa, Fredrik Aursnes, Martin Oedegaard, Alexander Sorloth en uiteraard Erling Haaland.

Spanje Belangrijke spelers

De belangrijkste spelers in de Spaanse selectie zijn Alex Balde, Jesus Navas, Ferran Torres, Gavi, Rodri, Alvaro Morata en Joselu.

Noorwegen - Spanje Topscorers

Het is moeilijk om voorbij Alvaro Morata te kijken, als je een doelpuntenmaker zoekt voor Spanje, want de spits noteerde 4 doelpunten in de EK-kwalificatie.

Voorspelling Noorwegen - Spanje

Noorwegen - Spanje Opstellingen

Noorwegen selectie: Egil Selvik, Mathias Dyngeland, Oerjan Haaskjold Nyland, Birger Meling, Fredrik Andre Bjoerkan, Julian Ryerson, Kristoffer Vassbakk Ajer, Leo Oestigard, Marcus Holmgren Pedersen, Stefan Strandberg, Stian Gregersen, Antonio Nusa, Fredrik Aursnes, Hugo Vetlesen, Kristian Thorstvedt, Martin Oedegaard, Morten Thorsby, Patrick Berg, Sander Berge, Alexander Soerloth, Baard Finne, Erling Haaland, Joergen Strand Larsen, Ola Solbakken, Osame Sahraoui, Oscar Bobb.

Spanje selectie: David Raya, Kepa Arrizabalaga, Unai Simon, Alex Balde, Aymeric Laporte, Daniel Carvajal, David Garcia, Jesus Navas, Pau Torres, Robin Le Normand, Bryan Zaragoza, Fabian Ruiz, Ferran Torres, Francisco Garcia, Gavi, Martin Zubimendi, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal, Oihan Sancet, Rodri, Alvaro Morata, Ansu Fati, Joselu, Lamine Yamal, Nico Williams, Yeremi Pino.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds