back arrow

WEDTIPS

NederlandIerland

Johan Cruijff ArenA

Standen
Groep B
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Frankrijk

Frankrijk

8

7|1|0

29|3

26

22

2

Nederland

Nederland

8

6|0|2

17|7

10

18

3

Griekenland

Griekenland

8

4|1|3

14|8

6

13

4

Ierland

Ierland

8

2|0|6

9|10

-1

6

5

Gibraltar

Gibraltar

8

0|0|8

0|41

-41

0

Wedtips Nederland - Ierland

Het Nederlands elftal kan zaterdagavond (20:45 uur) de klus klaren! Oranje kan in de Johan Cruijff Arena een ticket voor het EK 2024 veiligstellen. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman heeft aan een overwinning genoeg tegen Ierland. De Ieren zijn gebaat bij een nederlaag, maar lijken alsnog met de sterkst mogelijke opstelling aan de start te gaan verschijnen.

Nederland Recente resultaten

Nederland staat op de 2e plaats in Groep B met 12 punten uit 6 interlands. Oranje heeft alles in eigen hand. De ploeg van Ronald Koeman moet winnen van Ierland of Gibraltar om plaatsing voor het EK 2024 te bewerkstelligen. Oranje won 4 van de 6 kwalificatiewedstrijden en ging alleen tweemaal onderuit tegen de sterke Franse nationale voetbalploeg.

Speel Slimmer wedtips

Ierland Recente resultaten

Ierland staat op de 4e plaats in Groep B met 6 punten uit 7 interlands. De Ieren wonnen slechts 2 van de 7 wedstrijden, namelijk twee duels tegen het nietige Gibraltar. Ierland scoorde 9 doelpunten en kreeg evenveel tegendoelpunten om de oren.

Nederland - Ierland Head to head

In september 2023 wist Oranje zichzelf een enorme dienst te verlenen door met 1-2 te winnen in Ierland. De ploegen deden weinig voor elkaar onder, maar dankzij een treffer van Wout Weghorst won Nederland. Nederland wist 2 van de laatste 5 onderlinge wedstrijden met de Ieren te winnen. Echter ging Ierland er ook tweemaal vandoor met de volle winst.

Nederland - Ierland Reguliere speeltijd

Nederland won 3 van de laatste 5 interlands. De Oranje Leeuwen gingen in de vorige interlandperiode met 1-2 onderuit tegen Frankrijk, maar wisten wel een knappe 0-1 overwinning te boeken in Griekenland. Een rake strafschop van Virgil van Dijk bracht de beslissing! Ierland won slechts 2 van de laatste 5 wedstrijden. De Ierse ploeg won met 0-4 en 3-0 van Gibraltar. In de vorige interlandperiode moest Ierland wel een nederlaag incasseren tegen Griekenland (0-2).

Nederland - Ierland Meer/minder doelpunten

In 4 van de laatste 5 wedstrijden van Nederland werden er 3 of meer doelpunten gescoord. Het Nederlands elftal kwam in 27 (!) van de laatste 28 interlands tot scoren. In 3 van de laatste 5 wedstrijden van Ierland werden er meer dan 2,5 doelpunten gescoord. De Ierse ploeg kwam in 3 van de 5 duels tot scoren.

Nederland - Ierland Beide teams scoren

In 3 van de laatste 5 interlands van Oranje kwamen beide teams tot scoren. Dat gebeurde ook in 1 van de laatste 5 duels van de Ierse nationale voetbalploeg.

Stand Europees Kampioenschap

Nederland Belangrijke spelers

Enkele belangrijke namen in de selectie van Oranje zijn Daley Blind, Quilindschy Hartman, Denzel Dumfries, Virgil van Dijk, Marten de Roon, Wout Weghorst en Cody Gakpo. Daarnaast mocht ook Thijs Dallinga zich voor de 1e keer melden in Zeist!

Ierland Belangrijke spelers

Enkele van de meest productieve spelers van Ierland die op dit moment beschikbaar zijn voor Stephen Kenny zijn Callum Robinson en Matt Doherty. Het is nog de vraag of toptalent Evan Ferguson beschikbaar is voor de Ieren.

Nederland - Ierland Topscorers

Wout Weghorst en Cody Gakpo zijn de meest productieve EK-kwalificatie doelpuntenmakers voor het Nederlands elftal met 2 doelpunten. Nederland hoopt dat de aanvallers opnieuw het net zullen vinden. Ondertussen zal Ierland uitkijken naar Michael Johnston, in de hoop dat hij een goal kan toevoegen aan zijn huidige totaal van 2 doelpunten in deze EK-kwalificatie.

Voorspelling Nederland - Ierland

Nederland - Ierland Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Nederland: Verbruggen; Dumfries, Geertruida, Van Dijk, Hartman; Wieffer, Reijnders, Simons; Malen, Weghorst, Gakpo

Vermoedelijke opstelling Ierland: Gavin Bazunu, Matt Doherty, Nathan Collins, Shane Duffy, Liam Scales, Alan Browne, Josh Cullen, Chiedozie Ogbene, William Smallbone, Jason Knight en Evan Ferguson.

Populaire odds

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% EK PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!