back arrow

WEDTIPS

KroatiëArmenië

Maksimir

Standen
Groep D
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Turkije

Turkije

8

5|2|1

14|7

7

17

2

Kroatië

Kroatië

8

5|1|2

13|4

9

16

3

Wales

Wales

8

3|3|2

10|10

0

12

4

Armenië

Armenië

8

2|2|4

9|11

-2

8

5

Letland

Letland

8

1|0|7

5|19

-14

3

Wedtips Kroatië - Armenië

In veel poules is de spanning er al voor de laatste wedstrijd uit, maar dat is in Groep D niet het geval. Kroatië strijdt nog met Wales om het laatste EK-ticket achter Turkije. Na het puntverlies van Wales van afgelopen zaterdag heeft Kroatië komende dinsdag om 20:45 in het Stadion Maksimir genoeg aan een overwinning tegen Armenië voor kwalificatie voor het EK in Duitsland van volgend jaar. Armenië is al uitgeschakeld voor het Europees kampioenschap. Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Kroatië - Armenië.

Kroatië Recente resultaten

Kroatië leek met gemak op het EK af te stevenen, maar toen waren daar in oktober ineens nederlagen tegen Turkije en Wales, waardoor de ploeg zomaar achter de feiten aanliep. Door het puntverlies van Wales tegen Armenië en de eigen overwinning tegen Letland heeft de ploeg nu aan een zege genoeg om zeker te zijn van plaatsing voor het EK in Duitsland. Kroatië pakte tot nog toe 13 punten, scoorde 12 keer en kreeg 4 doelpunten tegen.

Speel Slimmer wedtips

Armenië Recente resultaten

Armenië leek vorige maand nog een kans te hebben op kwalificatie, totdat daar ineens de dramatische nederlaag tegen het toen nog puntloze Letland was. Het punt tegen Wales daarna was niet slecht, maar niet genoeg om in leven te blijven. Armenië pakte 8 punten en heeft een doelsaldo van 9 doelpunten voor en 10 tegen.

Kroatië - Armenië Head to head

Kroatië pakte eerder dit jaar in Armenië een nipte 0-1 overwinning. Kunnen we iets soortgelijks verwachten in het Stadion Maksimir komende dinsdag? Dat was de enige officiële ontmoeting tot nu toe tussen deze 2 tegenstanders.

Kroatië - Armenië Reguliere speeltijd

Kroatië pakte de 3 punten in 5 van de laatste 10 thuiswedstrijden, terwijl ze ook liefst 4 keer gelijk speelden (1V). Armenië won slechts één van de laatste 10 duels buitenshuis en verloor 7 keer (2G). Van de laatste 10 keer dat Kroatië voor het thuispubliek speelde, gebeurde "beide teams scoren" 5 keer. Beide teams scoorden ook in 5 van de laatste 10 uitwedstrijden van Armenië.

Kroatië - Armenië Meer/minder doelpunten

In 4 van de laatste 10 wedstrijden van Kroatië werden er meer dan 2,5 doelpunten gescoord. Ze haalden een gemiddelde van 1.8 treffers tijdens deze reeks. In 5 van de laatste 10 duels van Armenië werden er meer dan 2,5 goals gescoord. Ze wisten een gemiddelde van 1.2 doelpunten te scoren in deze wedstrijden.

Kroatië - Armenië Beide teams scoren

De laatste keer dat deze 2 teams tegenover elkaar stonden, kwam Kroatië als winnaar uit de bus. Ongetwijfeld zijn ze van plan een soortgelijke uitkomst te behalen komende dinsdag, want daarmee stellen ze deelname aan het EK veilig.

Stand Europees Kampioenschap

Kroatië Belangrijke spelers

Met het oog op de doelpuntenbijdrage in deze EK-kwalificatie is het zeker positief voor Zlatko Dalic om spelers als Borna Barisic (1A), Lovro Majer (1G & 1A), Mario Pasalic (2G & 2A) en Andrej Kramaric (4G) beschikbaar te hebben voor de komende wedstrijd.

Armenië Belangrijke spelers

Wat manager Oleksandr Petrakov betreft, zijn enkele van de meest productieve spelers van Armenië die momenteel beschikbaar zijn voor selectie Eduard Spertsyan (1A), Lucas Zelarayan (3G & 1A), Nair Tiknizyan (1G & 1A) en Ugochukwu Iwu (1A).

Kroatië - Armenië Topscorers

Andrej Kramaric maakte 4 treffers in deze EK-kwalificatiereeks voor Kroatië, die op zijn diensten zullen rekenen in het duel met Armenië. De bezoekers kijken naar Lucas Zelarayan, die zijn team heeft voorzien van 3 EK-kwalificatie doelpunten.

Voorspelling Kroatië - Armenië

Kroatië - Armenië Opstellingen

Kroatië selectie: Dominik Livakovic, Ivica Ivusic, Nediljko Labrovic, Borna Barisic, Borna Sosa, Domagoj Vida, Josip Stanisic, Josip Sutalo, Josko Gvardiol, Martin Erlic, Josip Brekalo, Josip Juranovic, Lovro Majer, Luka Modrić, Marcelo Brozovic, Marco Pasalic, Mario Pasalic, Martin Baturina, Mateo Kovačić, Nikola Moro, Nikola Vlasic, Andrej Kramaric, Dion Drena Beljo, Petar Musa.

Armenië selectie: Arsen Beglaryan, Ognjen Cancarevic, Stanislav Buchnev, Albert Khachumyan, Andre Calisir, Erik Piloyan, Georgy Harutyunyan, Kamo Hovhannisyan, Styopa Mkrtchyan, Taron Voskanyan, Varazdat Haroyan, Zhirayr Margaryan, Artak Dashyan, Edgar Sevikyan, Eduard Spertsyan, Grant-Leon Ranos, Hovhannes Harutyunyan, Lucas Zelarayan, Nair Tiknizyan, Narek Aghasaryan, Ugochukwu Iwu, Wbeymar Angulo, Artur Miranyan, Artur Serobyan, Vahan Bichakhchyan, Zhirayr Shaghoyan.

Populaire odds

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% EK PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!