GriekenlandNederland

OPAP Arena

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Frankrijk

Frankrijk

8

7|1|0

29|3

26

22

2

Nederland

Nederland

8

6|0|2

17|7

10

18

3

Griekenland

Griekenland

8

4|1|3

14|8

6

13

4

Ierland

Ierland

8

2|0|6

9|10

-1

6

5

Gibraltar

Gibraltar

8

0|0|8

0|41

-41

0

Wedtips Griekenland - Nederland

Het Nederlands elftal reist af naar Athene! Het is wellicht de belangrijkste EK-kwalificatiewedstrijd voor Oranje richting het EK 2024. De opdracht is duidelijk voor de ploeg van bondscoach Ronald Koeman. Nederland moet een resultaat boeken in Griekenland om alles in eigen hand te kunnen houden.

Griekenland Recente resultaten

Griekenland staat op de 2e plaats in Groep B met 12 punten uit 6 interlands. De Griekse ploeg boekte vorige week een belangrijke 0-2 overwinning in Ierland. Griekenland won 4 van de 6 EK-kwalificatiewedstrijden en maakt nog alles kans op directe plaatsing. Zeker bij een overwinning op Oranje kan Griekenland zomaar een direct ticket gaan pakken voor het eindtoernooi in Duitsland.

Speel Slimmer wedtips

Nederland Recente resultaten

Nederland staat op de 3e plaats in Groep B met 9 punten uit 5 interlands. Oranje verloor vorige week met 1-2 van Frankrijk, waardoor de Franse ploeg zich direct kwalificeerde voor het EK-voetbal. Nederland moet nu nog aan de bak. Vorige maand won Oranje met 3-0 van Griekenland, maar het kan nu een heksenketel verwachten in Athene. Een gelijkspel is al voldoende om alles in eigen hand te houden!

Griekenland - Nederland Head to head

Begin september 2023 won Nederland met 3-0 van Griekenland. Oranje speelde geen geweldige wedstrijd, maar kwam driemaal tot scoren voor rust. Doelpuntenmaker Cody Gakpo ontbreekt in Griekenland.

Griekenland - Nederland Reguliere speeltijd

Griekenland won 3 van de laatste 5 interlands. De thuisploeg is al 6 interlands op rij ongeslagen in eigen land. Griekenland won zelfs 4 van de laatste 5 thuisduels. Nederland won slechts 2 van de laatste 5 interlands. Het Nederlands elftal won 2 van de laatste 3 wedstrijden. Daarnaast werden 4 van de laatste 5 uitwedstrijden gewonnen door de ploeg van Koeman.

Griekenland - Nederland Meer/minder doelpunten

In 3 van de laatste 5 interlands van Griekenland werden er meer dan 2,5 doelpunten genoteerd. Dat gebeurde ook in de laatste 5 interlands van het Nederlands elftal.

Griekenland - Nederland Beide teams scoren

Slechts in 1 van de laatste 5 interlands van Griekenland kwamen beide teams tot scoren. In 4 van de laatste 5 thuisduels kwamen de Grieken minimaal tweemaal tot scoren. In 4 van de laatste 5 interlands van Nederland scoorde de beide teams. In 4 van de 5 duels scoorde Nederland minstens 2 doelpunten!

Stand Europees Kampioenschap

Griekenland staat op de 2e plaats met 12 punten. Nederland volgt op de 3e plaats met 9 punten, maar heeft één duel minder gespeeld.

Griekenland Belangrijke spelers

De belangrijkste spelers aan de kant van Griekenland zijn Dimitrios Giannoulis, Dimitrios Pelkas, Giorgos Masouras, Manolis Siopis, Petros Mantalos, Anastasios Bakasetas en Georgios Giakoumakis.

Nederland Belangrijke spelers

De belangrijkste spelers in de huidige selectie van Oranje zijn Nathan Ake, Quilindschy Hartman, Denzel Dumfries, Tijiani Reijnders, Wout Weghorst en Donyell Malen.

Griekenland - Nederland Topscorers

Giorgos Masouras kwam in de huidige EK-kwalificatiereeks al tot 5 doelpunten. De huidige topscorers bij Oranje zijn Nathan Aké en Wout Weghorst met 2 doelpunten.

Voorspelling Griekenland - Nederland

Griekenland - Nederland Opstellingen

Griekenland selectie: Alexandros Paschalakis, Odisseas Vlachodimos, Sokratis Dioudis, Georgios Tzavellas, Konstantinos Koulierakis, Konstantinos Mavropanos, Konstantinos Tsimikas, Panagiotis Retsos, Pantelis Hatzidiakos, Andreas Bouchalakis, Dimitrios Giannoulis, Dimitrios Kourbelis, Dimitrios Pelkas, Giannis Konstantelias, Giorgos Masouras, Konstantinos Galanopoulos, Lazaros Rota, Manolis Saliakas, Manolis Siopis, Petros Mantalos, Sotiris Alexandropoulos, Taxiarchis Fountas, Anastasios Bakasetas, Anastasios Chatzigiovanis, Evangelos Pavlidis, Fotis Ioannidis, Georgios Giakoumakis.

Nederland selectie: Andries Noppert, Bart Verbruggen, Nick Olij, Daley Blind, Ian Maatsen, Jeremie Frimpong, Joey Veerman, Lutsharel Geertruida, Micky van de Ven, Nathan Ake, Quilindschy Hartman, Stefan de Vrij, Virgil van Dijk, Calvin Stengs, Denzel Dumfries, Marten de Roon, Mats Wieffer, Steven Bergwijn, Tijani Reijnders, Xavi Simons, Brian Brobbey, Donyell Malen, Wout Weghorst.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds