GibraltarNederland

Estadio Algarve

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Frankrijk

Frankrijk

8

7|1|0

29|3

26

22

2

Nederland

Nederland

8

6|0|2

17|7

10

18

3

Griekenland

Griekenland

8

4|1|3

14|8

6

13

4

Ierland

Ierland

8

2|0|6

9|10

-1

6

5

Gibraltar

Gibraltar

8

0|0|8

0|41

-41

0

Wedtips Gibraltar - Nederland

Komende dinsdag neemt Nederland het om 20:45 uur in Portugal op tegen Gibraltar in de laatste kwalificatiewedstrijd voor het EK in Duitsland van volgend jaar. Nederland is na de 1-0 tegen Ierland al geplaatst, terwijl Gibraltar nog altijd puntloos is en dus de hekkensluiter van de poule.

Gibraltar kreeg van de week een flinke domper te verwerken toen het met liefst 14-0 verloor van Frankrijk. Het Nederlands elftal won de eerdere ontmoeting van de dwergstaat met slechts 3-0 en lijkt gebrand om de kwalificatiecyclus op een positieve manier af te sluiten. Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Gibraltar - Nederland.

Gibraltar Recente resultaten

Gibraltar pakte deze EK-kwalificatiereeks zoals verwacht geen enkel punt, maar tot afgelopen zaterdag deed de ploeg het nog niet eens zo slecht door met maximaal 5 doelpunten verschil te verliezen. Dat ging zaterdag tegen Frankrijk echter overboord en uiteindelijk werd het dus 14-0 (!). Gibraltar scoorde deze kwalificatiereeks nog niet en vooral door de laatste wedstrijd kreeg de ploeg er 35 tegen.

Speel Slimmer wedtips

Nederland Recente resultaten

Nederland beleeft een matige kwalificatiereeks, maar het was allemaal echter nipt voldoende om niet echt in de problemen te komen. De ploeg verloor 2 keer van Frankrijk, maar won (nipt) tweemaal van Ierland en Griekenland, waardoor de ploeg zich op mag maken voor zijn derde titeltoernooi van dit decennium. Het doelsaldo toont aan hoe moeizaam het allemaal ging, want 11 treffers en 7 tegendoelpunten is geen resultaat om over naar huis te schrijven. Deze tegen landen als Griekenland, Ierland en Gibraltar.

Gibraltar - Nederland Head to head

Nederland speelde al 3 keer tegen de dwergstaat die pas sinds 2013 officiële interlands speelt en wist deze wedstrijden te winnen. 3-0, 6-0 en 7-0 waren de uitslagen. Nederland gaat de wedstrijd op dinsdag uiteraard als de grote favoriet in, met bij de bookmakers odds van 1.01 voor een vierde opeenvolgende overwinning.

Gibraltar - Nederland Reguliere speeltijd

Gibraltar pakte in 2 van de laatste 10 thuiswedstrijden de 3 punten en speelden ook nog 3 keer gelijk (5V). Dat waren echter wedstrijden tegen andere dwergstaten, want in deze kwalificatiereeks werd er nog geen punt gepakt. Nederland won 7 van de laatste 10 duels buitenshuis uit en verloor alleen van Frankrijk (4-0) in die reeks (2G). Nederland scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd in 7 van de laatste 10 uitduels, terwijl Gibraltar hetzelfde deed in 2 van de laatste 10 thuiswedstrijden.

Gibraltar - Nederland Meer/minder doelpunten

In 8 van de laatste 10 wedstrijden van Gibraltar werden er meer dan 2,5 doelpunten gescoord. Ze haalden een gemiddelde van 0.1 treffers in deze reeks. Meer dan 2,5 goals gebeurde in liefst 8 van de laatste 10 duels van Nederland. Oranje wist het net gemiddeld 1.7 keer te vinden in deze wedstrijden.

Gibraltar - Nederland Beide teams scoren

Gibraltar wist tijdens deze kwalificatiereeks nog niet te scoren en in het verleden ook niet tegen Nederland. De 3 eerdere ontmoetingen tussen Gibraltar en Oranje zagen Beide Teams Scoren - Nee.

Stand Europees Kampioenschap

Gibraltar Belangrijke spelers

Als we kijken naar de wedstrijden van Gibraltar moet thuisploegmanager Julio Ribas voor de komende wedstrijd kunnen beschikken over veteranen als Roy Chipolina en Lee Casciaro.

Nederland Belangrijke spelers

Enkele van de meest productieve spelers van Nederland die op dit moment beschikbaar zijn voor Ronald Koeman zijn Daley Blind (1A), Stefan de Vrij (1A), Virgil van Dijk (1G), Denzel Dumfries (5A), Marten de Roon (1G), Cody Gakpo (2G) en Wout Weghorst (3G).

Gibraltar - Nederland Topscorers

Nederland hoopt dat Wout Weghorst opnieuw op het scorebord komt na zijn doelpunt tegen Ierland dat Nederland naar het EK schoot, maar ook een nieuweling als Thijs Dallinga zal ongetwijfeld zijn kans krijgen.

Voorspelling Gibraltar - Nederland

Gibraltar - Nederland Opstellingen

Gibraltar vermoedelijke opstelling: Coleing; Sergeant, Chipolina, Olivero, Mouelhi, Chipolina; Walker, Pozo, De Haro, Casciaro; De Barr

Nederland vermoedelijke opstelling: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind; Reijnders, Wieffer, Simons; Malen,Weghorst, Gakpo

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds