back arrow

WEDTIPS

EngelandBelgië

Opstelling Engeland - België

In een sfeervol Wembley stadion staat een interessante confrontatie op het programma tussen Engeland en België. Deze vriendschappelijke wedstrijd biedt beide teams de kans om hun tactieken te verfijnen in de aanloop naar het EK in Duitsland.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Engeland - België.

Wedtip Engeland - België

Engeland Recente resultaten

Engeland's laatste wedstrijd op 23 maart 2024 eindigde in een nipte 0-1 nederlaag tegen Brazilië. Deze vriendschappelijke ontmoeting viel wat tegen, maar was gezien het aantal ontbrekende spelers ook weer niet heel onlogisch.

Voorafgaand toonde Engeland normale resultaten met een 1-1 gelijkspel tegen Noord-Macedonië in de EK-kwalificatiereeks, maar toen was de ploeg al geplaatst. Ook was er een simpele 2-0 overwinning op Malta in dezelfde competitie. Deze wedstrijden weerspiegelen een lichte inconsistentie in de recente prestaties van het team.

België Recente resultaten

In hun meest recente wedstrijd op 23 maart 2024 boekte België een doelpuntloos gelijkspel tegen Ierland. Deze uitslag in een vriendschappelijke wedstrijd was onverwacht, want België werd als duidelijke favoriet gezien.

Daarvoor genoot België van een comfortabele 5-0 overwinning op Azerbeidzjan in de EK-kwalificatie. Er was ook nog een nipte 1-0 winst tegen Servië in een andere vriendschappelijke ontmoeting. Dit toont hun vermogen om goede resultaten te behalen.

Engeland - België Head to Head

Op 15 november 2020 zegevierde België met 2-0 tegen Engeland in de UEFA Nations League. In hun laatste 5 onderlinge ontmoetingen heeft België met 3 overwinningen een licht overwicht op Engeland, dat daar 2 zeges tegenover stelt. Dit wijst op een lichte Belgische dominantie, maar de ploegen zijn aan elkaar gewaagd.

Engeland - België Doelpunten

Met zowel Engeland als België die neigen naar wedstrijden met weinig doelpunten, lijkt de markt voor minder dan 2.5 doelpunten op odds van 1.77 een verstandige keuze voor wedders. Historische head-to-head data suggereren een spannende wedstrijd, met de laatste 6 ontmoetingen met minder dan 3.5 doelpunten. Engeland's degelijke verdediging thuis en België's veerkracht buitenshuis kunnen wijzen op een wedstrijd met weinig kansen. Dit maakt minder dan 3.5 doelpunten op 1.27 een andere interessante en veilige optie.

De BTS-markt is mooi in evenwicht met odds van 1.87 voor 'Ja' en 1.89 voor 'Nee'. Gezien de recente vorm van beide teams, waar Engeland consequent heeft geïncasseerd tegen België in hun laatste 4 ontmoetingen, en gezien België's goede aanval, lijkt 'BTS: Ja' de aantrekkelijkere weddenschap voor diegenen die verwachten dat beide kanten het net vinden in deze ontmoeting.

Engeland - België Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Engeland: Jordan Pickford, Kyle Walker, John Stones, Harry Maguire, Ben Chilwell, Declan Rice, Conor Gallagher, Phil Foden, Jude Bellingham, Anthony Gordon, Ollie Watkins.

Vermoedelijke opstelling België: Matz Sels, Timothy Castagne, Wout Faes, Koni De Winter, Olivier Deman, Youri Tielemans, Arthur Vermeeren, Aster Vranckx, Johan Bakayoko, Ikoma Lois Openda, Leandro Trossard.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Engeland - België Topscorers

Harry Kane leidt de aanval van de thuisploeg met 8 goals in recente wedstrijden, al is hij er deze wedstrijd niet bij. Marcus Rashford ondersteunt hem met 2 goals, terwijl Kyle Walker, Phil Foden, en Jude Bellingham recentelijk elk 1 goal aan de totaalscore hebben bijgedragen.

Aan de kant van de bezoekers valt Romelu Lukaku op met een indrukwekkend aantal van 15 goals sinds het begin van vorig jaar. Dodi Lukebakio en Leandro Trossard hebben beiden 2 goals toegevoegd, met Jan Vertonghen en Charles De Ketelaere die elk 1 goal bijdragen aan de offensieve inspanningen van het team.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.83

Nee

1.93

Reguliere speeltijd

België

5.00

Gelijk

3.95

Engeland

1.68

totaal aantal doelpunten

Minder dan 2.5

1.90

Meer dan 2.5

1.82

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 28 jul, 02:30

Guatemala

Guatemala

El Salvador

El Salvador

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Za, 7 sep, 23:00

VS

VS

Canada

Canada

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 8 sep, 00:30

Mexico

Mexico

New Zealand

New Zealand

Geen odds beschikbaar
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!