EgypteMarokko

Stade de la Beaujoire

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Marokko

Marokko

3

2|0|1

6|3

3

6

2

Argentinië

Argentinië

3

2|0|1

6|3

3

6

3

Oekraïne

Oekraïne

3

1|0|2

3|5

-2

3

4

Irak

Irak

3

1|0|2

3|7

-4

3

Opstelling Egypte U23 - Marokko U23

In de strijd om brons op het voetbaltoernooi van de Olympische Spelen treffen de U23-teams van Egypte en Marokko elkaar. Dit gebeurt in het Stade de la Beaujoire. Na de nederlaag in de halve finales staat er alleen nog een troostprijs op het spel, maar de bronzen medaille is alsnog een belangrijke prijs op de Olympische Spelen.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Egypte U23 - Marokko U23.

Wedtip Egypte U23 - Marokko U23

Egypte U23 Recente resultaten

Egypte U23's meest recente wedstrijd op 5 augustus in de halve finales van de Olympische Spelen tegen Frankrijk U23 eindigde na verlenging in een 3-1 nederlaag. De wedstrijd in het Groupama Stadium zag de Franse kant als de favoriet. Egypte U23 kwam echter op voorsprong en leek op weg naar een verrassing, totdat Mateta de gelijkmaker maakte. Na een rode kaart voor Egypte vroeg in de verlenging liep Frankrijk snel uit naar 3-1.

Voor die tijd won Egypte U23 na penalty's van Paraguay, na een 1-1 gelijkspel in de reguliere speeltijd en verlenging. Daarvoor behaalden ze een verrassende 1-2 overwinning tegen Spanje U23 op 30 juli. Beide wedstrijden op de Olympische Spelen toonden Egyptes veerkracht, met een consequent sterke verdediging.

Marokko U23 Recente resultaten

In hun meest recente wedstrijd op 5 augustus 2024 leed Marokko U23 een 1-2 nederlaag thuis tegen Spanje U23 op de Olympische Spelen. Het resultaat, waarbij de thuisploeg net tekortschoot, kwam ondanks een vroege voorsprong van Marokko U23, waarna de ploeg mocht dromen van de finale.

Daarvoor had Marokko U23 een goede reeks resultaten, met een klinkende 4-0 overwinning op Verenigde Staten U23 voorafgegaan door een solide 3-0 zege tegen Irak U23, beide op de Olympische Spelen.

Egypte U23 - Marokko U23 Doelpunten

Met Egypte U23 dat een neiging tot gelijke spelen toont en Marokko U23's goede spel, is de meer/minder dan wedmarkt interessant. De odds voor meer dan 2.5 doelpunten op 1.71 suggereren een verwachting van doelpunten. Maar met het belang van de wedstrijd, zou minder dan 2.5 doelpunten op 2.14 wedders kunnen aantrekken die op zoek zijn naar waarde.

Gezien de resultaten van beide teams, biedt de BTS-markt een boeiende keuze. Egypte U23's wedstrijden met weinig doelpunten en Marokko U23's overwinningen met redelijk wat goals maken "BTS: Ja" op 1.58 een aantrekkelijke weddenschap. Gezien Egypte U23 soms moeite heeft met scoren, zou "BTS: Nee" op 2.25 een winstgevende alternatief kunnen bieden voor diegenen die een voorzichtige of eenzijdige finale verwachten.

Egypte U23 - Marokko U23 Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Egypte U23: Hamza Alaa, Karim El Debes, Hossam Abdelmaguid, Omar Fayed, Ahmed Eid, Ahmed Kouka, Mohamed Elneny, Mohamed Shehata, Ibrahim Adel, Osama Faisal, Zizo.

Munir, Achraf Hakimi, Oussama El Azzouzi, Mehdi Boukamir, Zakaria El Ouahdi, Amir Richardson, Oussama Targhalline, Ilias Akhomach, Bilal El Khannouss, Abde Ezzalzouli, Soufiane Rahimi.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Egypte U23 - Marokko U23 Topscorers

Ibrahim Adel is de uitblinker op het middenveld voor de thuisploeg, met een indrukwekkend aantal van 3 goals op het toernooi. Hij wordt gevolgd door medemiddenvelder Ahmed Kouka en Mahmoud Saber, die 1 keer het vonden.

Voor de bezoekers leidt aanvaller Soufiane Rahimi de aanval met een opmerkelijk aantal van 6 goals. Hij is het duidelijke speerpunt in de aanval met goals in elke wedstrijd. Verdediger Achraf Hakimi, middenvelder Amir Richardson, en aanvallers Abdessamad Ezzalzouli en El Mehdi Maouboub hebben ook een goal aan de campagne van hun team toegevoegd.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds