back arrow

WEDTIPS

EcuadorVenezuela

Levi's Stadium

Standen
Groep B
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Venezuela

Venezuela

3

3|0|0

6|1

5

9

2

Ecuador

Ecuador

3

1|1|1

4|3

1

4

3

Mexico

Mexico

3

1|1|1

1|1

0

4

4

Jamaica

Jamaica

3

0|0|3

1|7

-6

0

Opstelling Ecuador - Venezuela

In de openingsronde van de Copa América treffen Ecuador en Venezuela elkaar in groep B, in het Levi's Stadium. Beide ploegen staan aan de vooravond van hun eerste wedstrijd van dit toernooi in de VS. Ze hopen een sterke start te maken in een poule met verder Jamaica en Mexico.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Ecuador - Venezuela.

Wedtip Ecuador - Venezuela

Ecuador Recente resultaten

Ecuador's laatste thuiswedstrijd op 16 juni 2024 eindigde in een 2-1 overwinning tegen Honduras in een oefenwedstrijd. Deze wedstrijd doorbrak de trend van wedstrijden met weinig doelpunten voor de Ecuadorianen.

Daarvoor zette Ecuador hun scorende vorm voort met een 3-1 overwinning op Bolivia op 13 juni. Ze kenden een tegenslag in een wedstrijd tegen Argentinië op 9 juni, waar ze met een nipte 1-0 nederlaag ten onder gingen. Beide wedstrijden waren ter voorbereiding op deze Copa América.

Venezuela Recente resultaten

Venezuela's meest recente wedstrijd op 24 maart eindigde in een doelpuntloos gelijkspel tegen Guatemala in een oefenduel. Deze uitslag viel onder de verwachtingen van de bookmakers. 

Daarvoor was hun vorm al niet echt lekker met 2 opeenvolgende nederlagen; op 21 maart tegen Italië en een 10 december tegen Colombia. Ook dit waren oefenwedstrijden.

Ecuador - Venezuela Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 16 november 2023 speelden Ecuador en Venezuela gelijk in de Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatie. In hun laatste 10 ontmoetingen is Ecuador de dominante zijde met 4 overwinningen tegenover 1 van Venezuela, terwijl 5 wedstrijden in een gelijkspel eindigden.

Ecuador - Venezuela Doelpunten

Met een gemiddelde van 2.1 doelpunten per wedstrijd in hun laatste 10 onderlinge ontmoetingen, lijkt dit een wedstrijd met weinig goals te worden. Ecuador's recente vorm suggereert een sterke aanval, terwijl Venezuela's gebrek aan overwinningen defensieve problemen impliceert. "Minder dan 3.5" goals op 1.20 odds lijkt een veilige weddenschap, maar voor wie hoger risico en beloning zoekt, kan "Meer dan 2.5" doelpunten op 2.35 interessant zijn.

De BTS-markt staat op 2.10 voor "Ja" en 1.64 voor "Nee", wat wijst op een goede kans dat 1 van beide teams niet tot scoren komt in dit duel. Gezien Ecuador's sterke thuisrecord en Venezuela's moeite om te scoren, lijkt "BTS: Nee" op 1.64 de waarschijnlijkere uitkomst.

Ecuador - Venezuela Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Ecuador: Alexander Dominguez, Angel Preciado, Felix Torres, Willian Pacho, Piero Hincapie, Alan Franco, Moises Caicedo, John Yeboah, Kendry Paez, Jeremy Sarmiento, Enner Valencia.

Vermoedelijke opstelling Venezuela: Joel Graterol, Miguel Navarro, Yordan Osorio, Ferraresi, Alexander Gonzalez, Tomas Rincon, Daniel Pereira, Darwin Machis, Romulo Otero, Jefferson Savarino, Jhonder Cadiz.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Ecuador - Venezuela Topscorers

De aanval van het thuisteam is een gezamenlijke inspanning met Felix Torres, John Yeboah, en Enner Valencia die recent elk 2 keer hebben gescoord. Verdedigers Piero Hincapie en Willian Pacho hebben elk 1 doelpunt gemaakt. Dit toont het scorend vermogen van het team.

Voor de bezoekers hebben de aanvallers Salomón Rondón en Darwin Machis beide 2 keer het net gevonden. Eduard Bello, Jefferson Savarino, en Yeferson Soteldo hebben elk 1 doelpunt gemaakt. Dit wijst op een goed verdeelde aanvalsdreiging.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

2.40

Nee

1.49

Reguliere speeltijd

Ecuador

1.97

Gelijk

3.10

Venezuela

4.50

totaal aantal doelpunten

Meer dan 3.5

6.25

Minder dan 3.5

1.11

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!