DuitslandOekraïne

Opstelling Duitsland - Oekraïne

In de aanloop naar het EK 2024 is er een vriendschappelijke wedstrijd tussen EK-gastheer Duitsland en Oekraïne. Ze spelen in het Max-Morlock-Stadion in Neurenberg. Dit duel belooft spannend te worden. Beide teams willen hun kwaliteiten tonen en laten zien dat ze klaar zijn voor het titeltoernooi.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Duitsland - Oekraïne.

Wedtip Duitsland - Oekraïne

Duitsland Recente resultaten

Duitsland gaat hun aanstaande wedstrijd in na een 2-1 overwinning op Nederland. Dit was hun laatste wedstrijd op 26 maart 2024. De vriendschappelijke thuisoverwinning met doelpunten van Mittelstädt en Füllkrug was volgens de verwachtingen. Dit toont hun vermogen om onder druk te presteren.

Voor deze overwinning pakte Duitsland nog een 0-2 overwinning tegen Frankrijk, waarmee de donkere periode definitief afgesloten lijkt. Ze leden daarvoor namelijk nederlagen tegen Oostenrijk en Turkije en ook daarvoor was het al tijden matig bij de Duitsers.

Oekraïne Recente resultaten

Oekraïne's meest recente wedstrijd op 26 maart 2024 eindigde in een 2-1 overwinning op IJsland, in de play-offs voor het EK. De overwinning in een 'thuiswedstrijd' in Polen gaf ze het zo gewilde EK-ticket. Tsigankov en Mudryk maakten de beslissende goals.

In uitwedstrijden is Oekraïne ook goed geweest. Ze pakten een 1-2 overwinning op Bosnië en Herzegovina in de halve finale van de EK play-offs. Er was ook een overtuigende 1-3 overwinning op Malta, toen nog in de kwalificatiegroep.

Duitsland - Oekraïne Head to Head

Bij hun laatste ontmoeting op 12 juni 2023 speelden Duitsland en Oekraïne met 3-3 gelijk in een vriendschappelijke wedstrijd. In hun laatste 7 H2H-ontmoetingen heeft Duitsland gedomineerd met 4 overwinningen. Oekraïne heeft geen overwinning behaald en 3 wedstrijden eindigden in een gelijkspel.

Duitsland - Oekraïne Doelpunten

Met de recente verbeterde vorm van Duitsland en Oekraïne's goede prestatie in hun laatste wedstrijden, biedt de meer/minder dan doelpuntenmarkt interessante opties. De odds voor meer dan 2.5 doelpunten staan op 1.50. Dit weerspiegelt de potentie voor een open wedstrijd. Dit gezien de geschiedenis van H2H-ontmoetingen waarbij in 5 van de laatste 6 wedstrijden de drempel van 2.5 doelpunten werd overschreden. Wedders kunnen ook kijken naar minder dan 2.5 doelpunten op 2.43, maar zo terughoudend lijkt deze wedstrijd niet te worden. 

De BTS-markt is geprijsd op 1.68 voor "Ja" en 2.08 voor "Nee". Dit suggereert een lichte voorkeur voor beide teams om het net te vinden. Gezien het feit dat beide teams hebben gescoord in 6 van de 7 H2H-wedstrijden, lijkt "BTS: Ja" de meer waarschijnlijke uitkomst.

Duitsland - Oekraïne Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Duitsland: Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Nico Schlotterbeck, Jonathan Tah, Maximilian Mittelstädt, Robert Andrich, Pascal Groß, Ilkay Gündogan, Jamal Musiala, Florian Wirtz, Kai Havertz.

Vermoedelijke opstelling Oekraïne: Andriy Lunin, Yukhym Konoplia, Illia Zabarnyi, Mykola Matviyenko, Bogdan Mykhaylichenko, Oleksandr Zinchenko, Viktor Tsigankov, Ruslan Malinovsky, Mykola Shaparenko, Mykhaylo Mudryk, Artem Dovbyk.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Duitsland - Oekraïne Topscorers

Niclas Füllkrug leidt de aanval van de thuisploeg met 5 goals in recente vriendschappelijke wedstrijden. Kai Havertz volgt met 3 goals. Leroy Sané draagt bij met 2 goals. Middenvelders Joshua Kimmich en Ilkay Gündogan hebben elk 1 goal gemaakt in die periode.

Bij de bezoekers valt Viktor Tsigankov op met 3 goals vanuit het middenveld. Aanvaller Artem Dovbyk, vleugelspeler Mykhaylo Mudryk en spits Roman Yaremchuk hebben elk 1 goal bijgedragen in hun recente wedstrijden. Dit toont een spreiding van aanvalsopties voor de bezoekers.

Onze promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

Populaire odds