DenemarkenServië

Parken Stadium

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Denemarken

Denemarken

2

2|0|0

4|0

4

6

2

Spanje

Spanje

2

1|1|0

4|1

3

4

3

Servië

Servië

2

0|1|1

0|2

-2

1

4

Zwitserland

Zwitserland

2

0|0|2

1|6

-5

0

Opstelling Denemarken - Servië

Denemarken heeft een sterke start gemaakt in groep 4 van de Nations League A met een eerste plaats en 3 punten uit 1 wedstrijd. Servië volgt op de tweede plaats met 1 punt na hun gelijkspel tegen Spanje. Dit vergroot de belangen van deze confrontatie in het Parken stadion.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Denemarken - Servië.

Wedtip Denemarken - Servië

Denemarken Recente resultaten

Denemarken heeft op 5 september 2024 een prima 2-0 overwinning geboekt op Zwitserland in de Nations League. De doelpunten kwamen nadat Zwitserland al niet meer compleet was. Debutant Patrick Dorgu maakte de belangrijke openingstreffer en Pierre-Emile Højbjerg maakte de bevrijdende 2-0. Deze uitkomst was in lijn met de verwachtingen van de bookmakers.

In de laatste wedstrijden kende Denemarken wisselend succes. Op 29 juni leed het team een 2-0 nederlaag tegen Duitsland op het EK. Op 25 juni speelde de ploeg zonder doelpunten gelijk tegen Servië in hetzelfde toernooi.

Servië Recente resultaten

Servië wist in hun meest recente wedstrijd op 5 september 2024 tegen Spanje in de Nations League een verrassend gelijkspel te behalen. De wedstrijd eindigde in 0-0. Dit was boven de verwachtingen van de bookmakers.

Ook in de 2 voorafgaande wedstrijden bleef Servië ongeslagen, maar het leverde ze niets op. Er was een 0-0 gelijkspel tegen Denemarken op het EK op 25 juni en een 1-1 gelijkspel tegen Slovenië op hetzelfde toernooi. Het was echter niet genoeg om door te gaan naar de knock-outfase.

Denemarken - Servië Head to Head

De laatste confrontatie tussen Denemarken en Servië eindigde op 25 juni 2024 in een 0-0 gelijkspel tijdens het EK in Duitsland. In hun laatste 4 onderlinge duels domineerde Denemarken met 3 overwinningen. Servië wist geen enkele keer te winnen en 1 wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Denemarken - Servië Doelpunten

Met een gemiddelde van minder dan 3.5 doelpunten in de laatste H2H-duels en Denemarken's recente vorm van 2 doelpunten in 1 wedstrijd, lijken de odds voor "minder dan 2.5 doelpunten" op 1.77 aantrekkelijk. Servië heeft nog geen doelpunten gemaakt of geïncasseerd in de Nations League. Dit suggereert dat een lage score waarschijnlijk is.

Gezien de defensieve statistieken van beide teams, met Servië dat geen doelpunten heeft gescoord of toegelaten in hun laatste 2 wedstrijden, lijkt "BTS: Nee" op 1.76 een logische keuze. De recente 0-0 H2H confrontatie ondersteunt deze gedachte.

Denemarken - Servië Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Denemarken: Kasper Schmeichel, Joachim Andersen, Jannik Vestergaard, Victor Nelsson, Alexander Bah, Victor Kristiansen, Pierre-Emile Højbjerg, Morten Hjulmand, Albert Grønbaek, Christian Eriksen, Kasper Dolberg.

Vermoedelijke opstelling Servië: Predrag Rajkovic, Strahinja Erakovic, Nikola Milenkovic, Strahinja Pavlovic, Kosta Nedeljkovic, Veljko Birmancevic, Ivan Ilic, Saša Lukić, Lazar Samardzic, Andrija Zivkovic, Luka Jovic.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Denemarken - Servië Topscorers

Bij de thuisploeg springt Pierre-Emile Højbjerg eruit met 4 goals dit jaar. Christian Eriksen volgt met 2 goals. Yussuf Poulsen en verdedigers Jannik Vestergaard en Patrick Dorgu hebben elk eenmaal gescoord.

Voor de bezoekers hebben Dusan Tadic, Aleksandar Mitrovic, Strahinja Pavlovic en Luka Jovic hun naam op het scorebord gezet met elk 1 goal dit jaar.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.61

Ja

2.15

Reguliere speeltijd

Denemarken

1.89

Gelijk

3.30

Servië

4.50

totaal aantal doelpunten

Meer dan 3.5

5.10

Minder dan 3.5

1.15

Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Faröer Eilanden

Faröer Eilanden

Armenië

Armenië

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Gibraltar

Gibraltar

San Marino

San Marino

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Letland

Letland

Noord-Macedonië

Noord-Macedonië

Geen odds beschikbaar