back arrow

WEDTIPS

Costa RicaParaguay

Q2 Stadium

Standen
Groep D
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Colombia

Colombia

3

2|1|0

6|2

4

7

2

Brazilië

Brazilië

3

1|2|0

5|2

3

5

3

Costa Rica

Costa Rica

3

1|1|1

2|4

-2

4

4

Paraguay

Paraguay

3

0|0|3

3|8

-5

0

Opstelling Costa Rica - Paraguay

Costa Rica bevindt zich op de derde plaats in de groep na 2 gespeelde wedstrijden en heeft alleen met een overwinning nog een kleine kans om door te gaan. Paraguay staat puntloos onderaan en is al uitgeschakeld.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Costa Rica - Paraguay.

Wedtip Costa Rica - Paraguay

Costa Rica Recente resultaten

Costa Rica's meest recente wedstrijd op 28 juni in de Copa América eindigde in een 3-0 nederlaag tegen Colombia. De wedstrijd in het State Farm Stadium zag Luis Díaz, Davinson Sánchez en Jhon Cordoba scoren voor Colombia. Dit resultaat was in lijn met de verwachtingen van bookmakers.

Voor die tijd speelde Costa Rica zonder doelpunten gelijk tegen Brazilië op 25 juni, ook in de Copa América. Dat was een prachtige prestatie tegen de grootmacht, waardoor ze nu nog een kleine kans hebben om door te bekeren. Er was ook nog een comfortabele 0-3 overwinning op Grenada op 9 juni, al ging dat nergens om.

Paraguay Recente resultaten

Paraguay's meest recente wedstrijd op 29 juni in de Copa América eindigde in een 1-4 nederlaag tegen Brazilië. Omar Alderete scoorde voor Paraguay, maar een dubbelslag van Vinicius Júnior hielp Brazilië naar een comfortabele overwinning, in lijn met de verwachtingen van de bookmakers.

Hun vorige wedstrijden lieten al matige resultaten zien, met een 2-1 verlies tegen Colombia in de Copa América op 24 juni, ondanks een goal van Julio Enciso. Er was ook een nipte 0-1 overwinning op Panama in een vriendschappelijke wedstrijd op 16 juni.

Costa Rica - Paraguay Head to Head

Op 4 juni 2016 stonden Costa Rica en Paraguay voor het laatst tegenover elkaar in een doelpuntloos gelijkspel op de Copa América. In hun vorige 6 ontmoetingen hebben beide teams een gelijk aantal overwinningen behaald, met elk 2 zeges en 2 wedstrijden die in een gelijkspel eindigden. Dit wijst op een gebalanceerde H2H-geschiedenis.

Costa Rica - Paraguay Doelpunten

De laatste 6 H2H-wedstrijden suggereren een trend naar weinig doelpunten, met in al die wedstrijden minder dan 3.5 goals. Met Costa Rica dat 0 doelpunten maakte en er 3 tegen kreeg in hun laatste 2 Copa America-wedstrijden, en Paraguay met een doelsaldo van 2-6 op deze Copa América, lijkt "minder dan 2.5 doelpunten" op odds van 1.56 aantrekkelijk voor wedders.

De BTS-markt staat op 2.05 voor "Ja" en 1.68 voor "Nee." Gezien Costa Rica's moeite om te scoren en Paraguay's recente problemen met scoren, lijkt "BTS: Nee" op 1.68 de waarschijnlijkere uitkomst. Dit weerspiegelt de verwachting van een wedstrijd met weinig doelpunten.

Costa Rica - Paraguay Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Costa Rica: Patrick Sequeira, Jeyland Mitchell, Juan Pablo Vargas, Francisco Calvo, Haxzel Quiros, Ariel Lassiter, Orlando Galo, Brandon Aguilera, Alvaro Zamora, Warren Madrigal, Manfred Ugalde.

Vermoedelijke opstelling Paraguay: Rodrigo Morinigo, Gustavo Velazquez, Fabian Balbuena, Omar Alderete, Matias Espinoza, Andres Cubas, Mathias Villasanti, Damian Bobadilla, Julio Enciso, Miguel Almiron, Alex Arce.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Costa Rica - Paraguay Topscorers

Orlando Galo leidt de aanval van Costa Rica met indrukwekkend 3 goals vanuit de verdediging. De ploeg wist op deze Copa América echter nog niet te scoren. 

Voor de bezoekers zijn er ondanks de 0 punten wel 2 spelers die tot scoren zijn gekomen op dit toernooi. Julio Enciso en Omar Alderete wisten een goal te maken in de VS.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.98

Nee

1.72

Reguliere speeltijd

Paraguay

1.81

Costa Rica

4.50

Gelijk

3.60

totaal aantal doelpunten

Meer dan 0.5

1.06

Minder dan 0.5

8.00

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!