back arrow

WEDTIPS

ColombiaPanama

State Farm Stadium

Standen
Groep C
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Uruguay

Uruguay

3

3|0|0

9|1

8

9

2

Panama

Panama

3

2|0|1

6|5

1

6

3

VS

VS

3

1|0|2

3|3

0

3

4

Bolivia

Bolivia

3

0|0|3

1|10

-9

0

Opstelling Colombia - Panama

In de strijd om een felbegeerde plek in de halve finales van de Copa América treffen Colombia en Panama elkaar in het State Farm Stadium in de VS. Het belang van een halvefinaleplaats kan voor een mooie confrontatie zorgen, al is Colombia de huizenhoge favoriet.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Colombia - Panama.

Wedtip Colombia - Panama

De recente vorm van Colombia

De vorm van Colombia is een bewijs van hun veerkracht en tactische kwaliteiten. Op 3 juli stonden ze tegenover Brazilië in de Copa América. Het werd 1-1. Daniel Muñoz maakte de openingstreffer van Raphinha ongedaan. Dit resultaat onderbrak Colombia's reeks van liefst 10 zeges op rij, maar was genoeg om de groep te winnen en het sterke Uruguay te ontlopen in de kwartfinale. Het was een eerlijke weerspiegeling van de gelijkopgaande strijd.

Voor die tijd pakte Colombia 2 overwinningen in hetzelfde toernooi. Ze versloegen Costa Rica met 3-0 en Paraguay met 2-1. Deze overwinningen toonden hun aanvallende flair en defensieve soliditeit. Luis Díaz, Davinson Sánchez en Jhon Córdoba scoorden tegen Costa Rica. Daniel Muñoz en Jefferson Lerma zorgden voor de winst tegen Paraguay.

De recente vorm van Panama

Panama's meest recente wedstrijd in de Copa América tegen Bolivia eindigde op 2 juli in een 1-3 overwinning. Fajardo, Guerrero, en Yanis zorgden voor de winst, ondanks Bolivia's gelijkmaker tussendoor.

In hun voorgaande wedstrijden kende Panama wisselende resultaten. Ze pakten een allesbeslissende 2-1 overwinning op de VS en leden een verwachte 3-1 nederlaag tegen Uruguay. De overwinning op de VS bleek de opmaat naar deze kwartfinale. De nederlaag tegen Uruguay beëindigde hun reeks van wedstrijden zonder tegendoelpunten.

Colombia - Panama Head to Head

De laatste ontmoeting tussen Colombia en Panama was een vriendschappelijke wedstrijd op 3 juni 2019. Colombia won toen met 3-0. In hun laatste 4 ontmoetingen won elk team tweemaal, zonder gelijke spelen. Dit wijst op een gelijkopgaande geschiedenis.

Colombia - Panama Doelpunten

De odds voor "meer dan 2.5 doelpunten" op 1.82 wijzen op een wedstrijd met veel doelpunten. Dit gezien de H2H-geschiedenis waarin 3 van de laatste 4 ontmoetingen meer dan 2.5 doelpunten zagen. De "minder dan 2.5 doelpunten" op 1.98 zou aantrekkelijk kunnen zijn voor wie een minder open wedstrijd verwacht. Maar gezien de recente prestaties van beide teams lijkt de optie voor veel doelpunten aantrekkelijker voor wedders.

De BTS-markt biedt odds van 2.28 voor "BTS: Ja" en 1.55 voor "BTS: Nee". Dit weerspiegelt een lichte voorkeur van de bookmakers dat minstens 1 team niet zal scoren. Gezien Colombia's net beëindigde reeks van 10 overwinning op rij en Panama's wisselvallige resultaten, lijkt "BTS: Nee" op 1.55 een veiligere weddenschap. Toch kunnen avontuurlijke wedders worden verleid door de hogere odds voor "BTS: Ja", in de hoop dat ook Panama het net vindt.

Colombia - Panama Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Colombia: Camilo Vargas, Daniel Muñoz, Davinson Sánchez, Carlos Cuesta, Deiver Machado, Richard Rios, Jefferson Lerma, Jhon Arias, James Rodríguez, Jhon Córdoba, Luis Díaz.

Vermoedelijke opstelling Panama: Orlando Mosquera, Edgardo Farina, Jose Cordoba, Carlos Harvey, Michael Murillo, Eric Davis, Cesar Blackman, Christian Martinez, Jovani Welch, Edgar Barcenas, Jose Fajardo.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Colombia - Panama Topscorers

Op deze Copa América is Luis Díaz misschien wel de belangrijkste speler van Colombia, al scoorde hij maar 1 keer. Verdediger Daniel Muñoz wist met zijn doorzettingsvermogen al 2 keer te scoren. Verder kwamen ook Jefferson Lerma, de opgeleefde Davinson Sánchez en Jhon Córdoba al tot scoren op deze Copa.

Bij Panama is Jose Fajardo de topscorer door 2 doelpunten voor zijn rekening te nemen op deze Copa América. Michael Murillo, Eduardo Guerrero, Cesar Yanis en Cesar Blackman wisten ook te scoren. 

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.54

Ja

2.30

Reguliere speeltijd

Panama

12.00

Gelijk

5.10

Colombia

1.29

totaal aantal doelpunten

Meer dan 4.5

6.50

Minder dan 4.5

1.10

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!