back arrow

WEDTIPS

ChiliArgentinië

MetLife Stadium

Standen
Groep A
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Argentinië

Argentinië

3

3|0|0

5|0

5

9

2

Canada

Canada

3

1|1|1

1|2

-1

4

3

Chili

Chili

3

0|2|1

0|1

-1

2

4

Peru

Peru

3

0|1|2

0|3

-3

1

Opstelling Chili - Argentinië

Chili, met een tweede plek en 1 punt uit hun eerste wedstrijd tegen Peru, hoopt te verrassen in de Copa América tegen de titelverdediger. Argentinië gaat aan kop in de groep met 3 punten en een positief doelsaldo. De ploeg kijkt ernaar uit hun sterke start in groep A een vervolg te geven.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Chili - Argentinië.

Wedtip Chili - Argentinië

Chili Recente resultaten

Chili's meest recente wedstrijd in de Copa América op 22 juni 2024 eindigde in een doelpuntloos gelijkspel tegen Peru. Ondanks dat ze het meeste balbezit hadden en als lichte favorieten begonnen, wist Chili's aanval, met spelers als Alexis Sánchez en Eduardo Vargas, de kansen niet te benutten. Zo kwam er een einde aan hun reeks van doelpuntrijke wedstrijden.

Voor het gelijkspel met Peru pakte Chili een overtuigende 3-0 overwinning op Paraguay in een vriendschappelijke wedstrijd op 12 juni. Deze overwinning kwam na 2 nederlagen; een nipte 3-2 nederlaag tegen Frankrijk en een 1-0 verlies tegen Ecuador in de WK-kwalificatie, wat wijst op wisselvallige recente resultaten.

Argentinië Recente resultaten

In hun meest recente wedstrijd zette Argentinië hun dominantie in de Copa América voort met een comfortabele 2-0 overwinning op Canada op 21 juni. Julian Álvarez en Lautaro Martínez scoorden, beide op aangeven van de altijd invloedrijke Lionel Messi, waarmee ze aan de verwachtingen voldeden.

Voor die tijd was de vorm van Argentinië al prima, met een 1-4 overwinning op Guatemala. Daarvoor was er al een nipte 1-0 overwinning tegen Ecuador. Die laatste 2 waren vriendschappelijke wedstrijden.

Chili - Argentinië Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 28 januari 2022 pakte Argentinië een 2-1 overwinning op Chili in de WK-kwalificatie. In de laatste 10 H2H-ontmoetingen is Argentinië succesvoller geweest, met 5 overwinningen, terwijl Chili 2 keer won en de teams 3 keer gelijkspeelden.

Chili - Argentinië Doelpunten

Historische H2H-ontmoetingen suggereren een neiging naar een specifiek doelpuntenpatroon. 8 van de laatste 9 ontmoetingen hadden minder dan 3.5 doelpunten en 8 van de 10 hadden er meer dan 1.5. Gezien Chili's doelpuntloze gelijkspel in hun openingswedstrijd van de Copa América en Argentinië's 2 goals, zou de weddenschap op "minder dan 2.5 doelpunten" tegen 1.74 interessant kunnen zijn. De meer avontuurlijke wedders zouden echter kunnen kiezen voor "meer dan 2.5 doelpunten" tegen odds van 2.07, in de verwachting van een duel waar beide ploegen voor de winst gaan.

De BTS-markt is boeiend, aangezien in 10 van de laatste 12 clashes beide teams hebben gescoord. Echter, Chili's recente gebrek aan doelpunten in recente duels zou wedders kunnen overhalen naar "BTS: Nee" tegen 1.55. Argentinië's defensieve record, zonder tegendoelpunten in 4 van hun laatste 6 wedstrijden, ondersteunt deze uitkomst. Toch zou de historische trend en Argentinië's sterke aanval wedders kunnen verleiden om "BTS: Ja" tegen 2.25 te kiezen, in de hoop dat Chili het net vindt in deze wedstrijd.

Chili - Argentinië Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Chili: Claudio Bravo, Mauricio Isla, Igor Lichnovsky, Paulo Diaz, Gabriel Suazo, Erick Pulgar, Marcelino Nunez, Victor Davila, Alexis Sánchez, Diego Valdes, Eduardo Vargas.

Vermoedelijke opstelling Argentinië: Emiliano Martínez, Nahuel Molina, Cristian Romero, Lisandro Martínez, Marcos Acuña, Rodrigo De Paul, Leandro Paredes, Alexis Mac Allister, Ángel Di María, Lionel Messi, Julian Álvarez.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Chili - Argentinië Topscorers

Victor Davila leidt de aanval van de thuisploeg met 3 goals in recente duels, ondersteund door middenvelders Marcelino Nunez en Eduardo Vargas, die beide 2 keer scoorden. Diego Valdes en Marcos Bolados voegen elk 1 goal toe aan het totaal.

Voor de bezoekers valt Lionel Messi op met 5 goals, op de voet gevolgd door Lautaro Martínez met 4. Ángel Di María, Nicolás Otamendi en Enzo Fernández hebben elk 2 goals gemaakt voor het team.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

2.33

Nee

1.52

Reguliere speeltijd

Chili

7.00

Gelijk

4.40

Argentinië

1.46

totaal aantal doelpunten

Meer dan 3.5

4.10

Minder dan 3.5

1.22

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!