back arrow

WEDTIPS

Team tshirtTeam tshirt

Opstelling Chelsea - Leicester

Terwijl de FA Cup de kwartfinales heeft bereikt, maken Chelsea en Leicester City zich op voor een onvergetelijke strijd op Stamford Bridge. De focus ligt volledig op het veiligstellen van een plek in de halve finale, waarvoor de thuisploeg de favoriet is.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Chelsea - Leicester City.

Wedtip Chelsea - Leicester

De recente vorm van Chelsea

Chelsea's laatste wedstrijd op 11 maart in de Premier League eindigde in een spannende 3-2 overwinning tegen Newcastle United. Cole Palmer blonk uit met een goal en een assist, waarmee Chelsea's ongeslagen thuisrecord voor maart werd versterkt. Daarvoor kenden de Blues wisselende resultaten met een 2-2 gelijkspel bij Brentford en een 3-2 thuisoverwinning tegen Leeds in de FA Cup. Dit toont hun veerkracht maar ook een neiging naar moeizame wedstrijden en uitslagen met veel goals.

De recente vorm van Leicester

Leicester City's laatste wedstrijd op 9 maart eindigde in een 2-2 gelijkspel tegen Hull in de Championship. Dit resultaat viel tegen voor de Foxes. De veerkracht van Leicester op vreemde bodem werd getest, maar ze wisten een punt veilig te stellen. 

Daarvoor pakte Leicester een nipte 0-1 overwinning bij Sunderland op 5 maart, wat overeenkwam met de verwachtingen. Hun vorm is echter wisselvallig met een onverwachte thuisnederlaag tegen Queens Park Rangers, met een uitslag van 1-2. Dit markeerde een periode van inconsistentie voor het team, die nog steeds aan kop gaat in de Championship.

Chelsea - Leicester Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 11 maart 2023, zegevierde Chelsea over Leicester met 1-3 in de Premier League. In de laatste 10 onderlinge wedstrijden heeft Chelsea de overhand gehad met 5 overwinningen tegenover 2 voor Leicester, en 3 wedstrijden eindigden in een gelijkspel.

Chelsea - Leicester Doelpunten

Met de recente vorm van Chelsea en het historische voordeel over Leicester, is de meer dan/minder dan wedmarkt interessant. De odds voor meer dan 2.5 doelpunten staan op 1.53. Dit weerspiegelt de trend in H2H-ontmoetingen waar 4 van de laatste 5 wedstrijden meer dan 2.5 doelpunten zagen. Gezien de aanvallende capaciteiten van beide teams en Chelsea's recente doelpuntrijke wedstrijden, kan meer dan 2.5 doelpunten op 1.53 wedders aantrekken die een doelpuntrijke ontmoeting verwachten.

De odds voor 'BTS: Ja' staan op 1.73. Dit is een waarschijnlijk scenario, aangezien beide teams in de laatste 3 opeenvolgende H2H-wedstrijden hebben gescoord. Met Chelsea's verdediging die in hun laatste 6 thuiswedstrijden tegen Leicester doelpunten tegen kreeg, en beide teams die veel wedstrijden hadden waarin beide teams tot scoren kwamen, presenteert 'BTS: Ja' op 1.73 een verleidelijke optie voor diegenen die wedden op doelpunten van beide kanten.

Chelsea - Leicester Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Chelsea: Djordje Petrovic, Malo Gusto, Axel Disasi, Trevoh Chalobah, Marc Cucurella, Moises Caicedo, Enzo Fernandez, Cole Palmer, Conor Gallagher, Raheem Sterling, Nicolas Jackson.

Vermoedelijke opstelling Leicester City: Mads Hermansen, Hamza Choudhury, Wout Faes, Jannik Vestergaard, James Justin, Harry Winks, Kiernan Dewsbury-Hall, Abdul Issahaku, Yunus Akgun, Stephy Mavididi, Jamie Vardy.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Chelsea - Leicester Topscorers

Het gevaar van de thuisploeg komt van middenvelders en een paar aanvallers. Conor Gallagher, Enzo Fernandez, en Nicolas Jackson scoorden elk 2 keer. Raheem Sterling en Thiago Silva hebben elk 1 goal gemaakt. Hun bijdragen waren tot nu toe cruciaal voor Chelsea in de FA Cup.

Aan de kant van de bezoekers zijn de goals gelijk verdeeld. Ricardo Pereira en Dennis Praet scoorden elk vanuit hun verdedigende en middenveld posities. Veteraan Jamie Vardy, Abdul Issahaku, en Thomas Cannon droegen elk met een goal bij, wat de gevarieerde aanvalsopties van het team laat zien.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.60

Nee

2.28

Reguliere speeltijd

Chelsea

1.45

Gelijk

4.90

Leicester City

6.25

totaal aantal doelpunten

Meer dan 2.5

1.44

Minder dan 2.5

2.80

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / FA Cup

Zo, 21 apr, 14:30

Team tshirt

Coventry

Team tshirt

Manchester United

Coventry City

6.50

Gelijk

4.80

Manchester United

1.45

Onze promoties
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
21 JACKPOT
Speel gratis mee met 21 Jackpot en maak kans op €5.000!
GAMESHOW TOERNOOI
Doe mee aan het Gameshow Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
DE HOOGSTE ODDS
Pak tot 25% extra winst op de topwedstrijden!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!