back arrow

WEDTIPS

CanadaChili

Inter&Co Stadium

Standen
Groep A
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Argentinië

Argentinië

3

3|0|0

5|0

5

9

2

Canada

Canada

3

1|1|1

1|2

-1

4

3

Chili

Chili

3

0|2|1

0|1

-1

2

4

Peru

Peru

3

0|1|2

0|3

-3

1

Opstelling Canada - Chili

In de strijd om door te stoten in groep A van de Copa América staan Canada en Chili tegenover elkaar in het Inter&Co Stadium. Canada staat op de tweede plek met 3 punten na de overwinning op Peru. De ploeg heeft waarschijnlijk aan een gelijkspel voldoende om de volgende ronde te halen, terwijl Chili alleen met een overwinning kans maakt op de volgende ronde.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Canada - Chili.

Wedtip Canada - Chili

Canada Recente resultaten

Canada's laatste wedstrijd op 25 juni 2024 zag hen een nipte 0-1 overwinning behalen op Peru in de Copa América. Jonathan David's doelpunt in de 74e minuut maakte het verschil in een wedstrijd die gelijk opging, tot een rode kaart van Miguel Araujo van Peru de verhoudingen scheef trok. Canada trok de wedstrijd daarna pas naar zich toe.

Voor die tijd leed Canada een 2-0 nederlaag tegen wereldkampioen Argentinië in de openingswedstrijd van de Copa América op 21 juni. De ploeg speelde ook doelpuntloos gelijk met Frankrijk in een vriendschappelijke wedstrijd op 9 juni.

Chili Recente resultaten

Chili's laatste wedstrijd op 26 juni in de Copa América resulteerde in een 0-1 nederlaag tegen Argentinië, waarbij Lautaro Martínez laat het beslissende doelpunt maakte. De voorspellingen van de bookmakers werden waarheid, want Argentinië domineerde, al werd er pas vrij laat gescoord.

Daarvoor was Chili's vorm wisselvallig, met een doelpuntloos gelijkspel tegen Peru in hun openingswedstrijd van de Copa América op 22 juni, en een overtuigende 3-0 overwinning op Paraguay in een vriendschappelijke wedstrijd op 12 juni. Ondanks het balbezit tegen Peru, kon Chili niet scoren, terwijl ze de defensie van Paraguay wel met gemak doorbraken.

Canada - Chili Head to Head

Canada en Chili hebben elkaar nog nooit ontmoet in het internationale voetbal. Dit duel op de Copa América in de VS wordt dan ook een primeur voor beide landen.

Canada - Chili Doelpunten

Met Canada en Chili die moeite hebben om te scoren in deze Copa América, lijkt de "minder dan 2.5 doelpunten" optie tegen 1.58 een verstandige keuze voor wedders. Canada scoorde slechts 1 keer, toen ze al tegen 10 man stonden en Chili kwam helemaal nog niet tot scoren, dus dat wijst op een gelijkopgaande strijd. Canada speelt vaak juist wel wat meer open en dus is "meer dan 2.5 doelpunten" tegen 2.32 ook niet per se een verkeerde optie.

De "BTS: Nee" optie, geprijsd op 1.74, lijkt de meer aantrekkelijke weddenschap gezien de recente moeite met scoren van beide teams. Met Canada dat in 5 van hun laatste 8 wedstrijden niet wist te scoren en Chili's 0 goals op deze Copa, lijkt een weddenschap voor BTS: Nee een slimme zet voor dit duel.

Canada - Chili Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Canada: Maxime Crepeau, Alistair Johnston, Moise Bombito, Derek Cornelius, Richie Laryea, Liam Millar, Ismael Kone, Stephen Eustaquio, Alphonso Davies, Cyle Larin, Jonathan David.

Vermoedelijke opstelling Chili: Claudio Bravo, Mauricio Isla, Igor Lichnovsky, Paulo Diaz, Gabriel Suazo, Erick Pulgar, Rodrigo Echeverria, Dario Osorio, Alexis Sánchez, Victor Davila, Eduardo Vargas.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Canada - Chili Topscorers

Jonathan David leidt de aanval van Canada door het enige doelpunt van de Noord-Amerikanen op dit toernooi voor hun rekening te nemen. De ploeg scoorde in de voorbereiding op het toernooi ook al niet.

Voor Chili valt Victor Davila op met 3 goals in recente duels, op de voet gevolgd door Marcelino Núñez en Eduardo Vargas, die elk 2 keer scoorden. Op deze Copa América staan de Chileense aanvallers echter nog droog.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.68

Nee

2.05

Reguliere speeltijd

Canada

2.95

Gelijk

3.25

Chili

2.45

totaal aantal doelpunten

Meer dan 1.5

1.29

Minder dan 1.5

3.55

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!