back arrow

WEDTIPS

BrentfordWolves

Wedtips Brentford - Wolverhampton

In een confrontatie tussen twee Premier League-teams in de derde ronde van de FA Cup, staat Brentford tegenover Wolverhampton in het Gtech Community Stadium op vrijdag 5 januari 2024. Beide teams, met een tijdelijke onderbreking in de competitie, richten zich volledig op het veiligstellen van een plek in de volgende ronde. Ondanks een moeilijke reeks wil Brentford het thuisvoordeel benutten, terwijl Wolverhampton vastberaden is om hun sterke vorm voort te zetten in deze winteravondwedstrijd, die om 20:15 uur begint.

Brentford Recente resultaten

De recente vorm van Brentford baart zorgen, met 5 nederlagen in de laatste 5 wedstrijden. Op 30 december leden ze een verlies tegen Crystal Palace, wat overeenkwam met de verwachtingen van de bookmakers. Eerder leden de Bees een zware 4-1 nederlaag thuis tegen Wolverhampton, ondanks een doelpunt van Yoane Wissa. Hun moeilijkheden kwamen ook tot uiting tegen Aston Villa, waar Brentford thuis met 2-1 verloor. Keane Lewis-Potter scoorde, maar het team gaf de wedstrijd uit handen na een rode kaart voor Ben Mee. Deze resultaten laten zien dat het team dringend een ommekeer in vorm nodig heeft.

Speel slimmer wedtips

Wolverhampton Recente resultaten

Wolverhampton Wanderers gaat hun komende uitwedstrijd in met een reeks indrukwekkende resultaten. Op 30 december behaalden ze een overwinning tegen Everton in de Premier League. Daarvoor genoten de Wolves van een dominante 4-1 overwinning op de tegenstander in deze wedstrijd, Brentford, met 2 doelpunten van Hwang Hee-Chan, en doelpunten van Mario Lemina en Jean-Ricner Bellegarde. Hun winstreeks begon met een 2-1 zege thuis tegen Chelsea, met doelpunten van Lemina en Matt Doherty. Opvallend is dat de recente prestaties van Wolves na een wat moeizame periode kwamen.

Brentford - Wolverhampton Head to Head

De laatste ontmoeting tussen Brentford en Wolverhampton vond laatst nog plaats, op 27 december 2023, waarbij Wolverhampton met 4-1 won in een Premier League-wedstrijd. In hun laatste 10 onderlinge duels heeft Brentford 2 overwinningen behaald, terwijl Wolverhampton dominanter was met 6 overwinningen, wat wijst op een historisch voordeel voor de uitploeg in dit duel.

In de laatste 5 onderlinge wedstrijden werden er gemiddeld 2.8 doelpunten per wedstrijd gescoord, waarbij in 3 van die ontmoetingen beide teams het net vonden. Een opvallende trend is de matige vertoning in eigen huis van Brentford, waar ze slechts één overwinning en één gelijkspel tegen Wolverhampton hebben behaald in hun recente ontmoetingen.

Brentford - Wolverhampton Reguliere speeltijd

Bookmakers zetten de odds op 2.25 voor een overwinning van Brentford, 3.40 voor een gelijkspel en 3.10 voor een overwinning van Wolverhampton. Ondanks het gunstige onderlinge resultaat 6-2-2 in het voordeel van Wolverhampton in de laatste 10 wedstrijden, kan het thuisvoordeel van Brentford de balans in het voordeel van de thuisploeg doen doorslaan. Echter, de lange blessurelijst en dramatische reeks van Brentford kunnen hun kansen belemmeren, waardoor Wolverhampton de favoriet is in deze ontmoeting.

Voor degenen die op zoek zijn naar alternatieve wedmarkten, biedt de "ruststand/eindstand" optie voor Wolverhampton dat leidt bij rust en wint op 3.60, wat aantrekkelijk kan zijn gezien hun recente vorm. Omgekeerd biedt de "draw-no-bet" markt Brentford op 1.60, wat een vangnet biedt voor degenen die Brentford als favoriet zien, maar beducht zijn op een gelijkspel. De "dubbele kans" markt laat ook een conservatieve aanpak toe met Wolverhampton of gelijkspel op 1.58, wat aantrekkelijk kan zijn voor degenen die op zoek zijn naar weddenschappen met minder risico.

Brentford - Wolverhampton Meer/minder doelpunten

In recente onderlinge ontmoetingen hebben Brentford en Wolverhampton gemiddeld 2.8 doelpunten per wedstrijd geproduceerd, wat wijst op een neiging naar wedstrijden met meer doelpunten. Wolverhampton's recente vorm, met 3 keer meer dan 2.5 doelpunten resultaten in hun laatste 5 wedstrijden, contrasteert met Brentford's reeks 'minder dan' prestaties.

Gezien deze wisselvallige vorm lijkt de "meer dan 2.5" doelpunten op 1.91 aantrekkelijk, gezien de aanvallende kracht van Wolves in uitwedstrijden en Brentford's potentieel om thuis te scoren. Aan de andere kant kan de "minder dan 2.5" op 1.81 voorzichtige wedders aantrekken, die zich bewust zijn van Brentford's recente moeite met scoren. Met de onvoorspelbaarheid van de FA Cup kan een gelijkopgaande strijd een gebrek aan doelpunten opleveren, waardoor de 'minder dan' markt net zo intrigerend is.

Brentford - Wolverhampton Beide teams scoren

Voor de aankomende FA Cup-wedstrijd tussen Brentford en Wolverhampton biedt de "BTS" markt interessante opties. Bookmakers hebben de odds op 1.71 gesteld voor "BTS: Ja" en 2.00 voor "BTS: Nee". In de geschiedenis hebben beide teams in 3 van hun laatste 5 onderlinge ontmoetingen gescoord.

Brentford's recente thuiswedstrijden hebben laten zien dat ze moeite hebben met scoren, terwijl Wolverhampton productiever is geweest, met BTS in 3 van hun laatste 5 uitwedstrijden. Gezien deze statistieken en de huidige vorm lijkt "BTS: Ja" een logische uitkomst, hoewel Wolverhampton's recente vorm de balans kan doen doorslaan in een wedstrijd die spannend zal zijn.

Brentford - Wolverhampton Opstellingen

Onder leiding van Thomas Frank, beschikt de thuisploeg over een talentvolle selectie voor de komende wedstrijd. Tot de selectie behoren doelmannen Ellery Balcombe, Mark Flekken en Thomas Strakosha; verdedigers Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mads Roerslev, Zanka en Nathan Collins; middenvelders Christian Noergaard, Frank Onyeka, Mathias Jensen, Mikkel Damsgaard, Shandon Baptiste, Vitaly Janelt en Yegor Yarmolyuk; samen met aanvallers Yoane Wissa, Keane Lewis-Potter, Neal Maupay en Saman Ghoddos. Deze groep spelers zal onder leiding van Frank willen zorgen voor impact.

De bezoekers komen met een door Gary O'Neil samengestelde selectie die klaar is voor de uitdaging. De beschikbare spelers zijn doelmannen Daniel Bentley, Jose Sa en Tom King; verdedigers Craig Dawson, Hugo Bueno, Matt Doherty, Max Kilman, Nélson Semedo, Santiago Bueno en Toti Gomes; middenvelders Boubacar Traore, Bruno Jordao, Enso Gonzalez, Jean-Ricner Bellegarde, Joao Gomes en Thomas Doyle; en aanvallende dreigingen Matheus Cunha, Pablo Sarabia, Pedro Neto en Sasa Kalajdzic.

Brentford - Wolverhampton Topscorers

Voor Brentford en Wolves is dit de 1ste wedstrijd van deze editie van de FA Cup, dus hebben beide ploegen nog geen topscorers in dit toernooi. Topscorer Hwang Hee Chang is er in ieder geval niet bij, want de Zuid-Koreaan is naar de Azië Cup afgereisd. 

Voorspelling Brentford - Wolverhampton

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.94

Ja

1.83

Reguliere speeltijd

Brentford

2.38

Gelijk

3.20

Wolves

3.15

totaal aantal doelpunten

Minder dan 2.5

1.71

Meer dan 2.5

2.15

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!