Bayer LeverkusenVfB Stuttgart

BayArena

Opstelling Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart

In de schaduw van de BayArena bereiden Bayer Leverkusen en VfB Stuttgart zich voor op de Duitse Super Cup tussen de kampioen en de nummer 2 van vorig seizoen. Zonder de druk van de ranglijst, maar met de glorie van een mooie prijs in het vooruitzicht, belooft het een onvergetelijke avond te worden.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart.

Wedtip Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart

Bayer Leverkusen Recente resultaten

Bayer Leverkusen's laatste wedstrijd op 10 augustus eindigde in een 1-1 gelijkspel tegen Real Betis. 

In hun voorgaande wedstrijden leed Leverkusen een zware 4-1 nederlaag uit bij Arsenal. Ze wisten echter een 2-2 gelijkspel tegen Lens te behalen. De voorbereiding was dus niet echt fantastisch, maar de ploeg kan niet wachten om het nieuwe seizoen te starten. 

VfB Stuttgart Recente resultaten

Voor VfB Stuttgart was de voorbereiding een stuk beter, al speelde de ploeg tegen wat minder aansprekende namen. De mooiste zege was de 4-0 op Athletic Bilbao op 10 augustus. 

Er was ook een 2-5 overwinning op Sanfrecce Hiroshima en een 3-5 bij Kyoto tijdens hun tour door Japan. 

Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 27 april 2024 speelden Bayer Leverkusen en VfB Stuttgart met 2-2 gelijk in de Bundesliga. In hun laatste 10 onderlinge wedstrijden heeft Bayer Leverkusen gedomineerd met 6 overwinningen. VfB Stuttgart heeft geen overwinning behaald en 4 wedstrijden eindigden in een gelijkspel.

Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart Doelpunten

De laatste 10 H2H-duels hadden gemiddeld 3.2 doelpunten per wedstrijd, wat wijst op een redelijk offensieve trend. Leverkusen's recente vorm en Stuttgart's prestaties uit hinten op een doelpuntrijke wedstrijd. Odds voor "meer dan 2.5 doelpunten" op 1.50 zijn verleidelijk, maar "meer dan 3.5 doelpunten" op 2.35 biedt echt waarde voor wie een doelpuntenfestijn verwacht.

BTS wedden ziet er veelbelovend uit met Leverkusen's sterke aanval en Stuttgart's scorend vermogen, weerspiegeld in de odds van 1.47 voor "BTS: Ja". Gezien de H2H-geschiedenis, waarin beide teams in 7 van de laatste 10 wedstrijden scoorden, lijkt "BTS: Ja" een waarschijnlijke uitkomst. Echter, met Leverkusen's sterke defensieve statistieken, kan "BTS: Nee" op 2.55 aantrekkelijk zijn voor wie een eenzijdig duel voorspelt.

Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Bayer Leverkusen: Lukas Hradecky, Edmond Tapsoba, Jonathan Tah, Piero Hincapie, Arthur, Granit Xhaka, Robert Andrich, Alejandro Grimaldo, Florian Wirtz, Jonas Hofmann, Victor Boniface.

Vermoedelijke opstelling VfB Stuttgart: Alexander Nubel, Pascal Stenzel, Anthony Rouault, Jeff Chabot, Frans Kratzig, Silas, Karazor, Jamie Leweling, Angelo Stiller, Justin Diehl, Eremedin Demirovic. 

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart Topscorers

In deze Super Cup hoopt Victor Boniface na een door blessures geteisterd seizoen het verschil te maken. Bij VfB Stuttgart zijn Deniz Undav en nieuwkomer Ermedin Demirovic de aangewezen spelers om te scoren. 

Onze promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

Populaire odds