back arrow

SPORT

Win VIP-tickets voor de UECL-finale

Laatste update 21-03-2024

5 min leestijd

promotional image

De ultieme voetbalbelevenis beleef je bij BetCity. Grijp nu je kans, want je maakt kans om de finale van de UEFA Europa Conference League bij te wonen. Liefst 6 VIP-tickets liggen voor het oprapen.

Vorig seizoen wist West Ham United in een spectaculaire UEFA Europa Conference League-finale met 1-2 te winnen van Fiorentina. Wil jij dit jaar de finale van dit Europese toernooi bijwonen? Dat kan!
Wij geven 6 VIP-tickets weg voor de finale van de UEFA Europa Conference League. Doe mee aan dit leaderboard en maak kans op deze tickets. Check hier de voorwaarden van ons toernooi.

6 VIP-tickets finale UEFA Europa Conference League

29 mei 2024 is het eindelijk zover: de finale van de UEFA Europa Conference League. Deze krachtmeting speelt zich af in de Griekse hoofdstad Athene. Wil jij hierbij zijn? Dat kan! Wij geven namelijk 6 VIP-tickets voor de finale van de UEFA Europa Conference League weg.
De nummers 1, 2 en 3 van het leaderboard winnen allemaal 2 VIP-tickets. Bovendien win je een complete reis naar Griekenland. Naast de tickets voor de finale van de UEFA Europa Conference League win je ook een hotelovernachting en een heen- en terugvlucht. Op 1 juni 2024 staat de Champions League finale op het programma. Op Club BetCity lees je natuurlijk alles hierover!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!