back arrow

CLUB SPORT

Wedden op de GP van Zandvoort 2023

Laatste update 14-03-2024

4 min leestijd

thumbnail

De coureurs hebben een lange pauze achter de rug, maar moeten aankomend weekend weer aan de bak! De Nederlandse F1-fans kunnen gelijk gaan genieten van spektakel in eigen land. De Grand Prix van Zandvoort staat op het programma. Aankomend weekend zijn alle ogen weer gericht op onze eigen Max Verstappen. De GP van Zandvoort is niet voor niets de ‘Wedstrijd van de Week’.

Wedstrijd van de Week: €5 Free Bet

De GP van Zandvoort is de Wedstrijd van de Week! Dat betekent dat er een €5 Free Bet klaarstaat voor onze spelers. Stort deze week minimaal €20 en ontvang een gratis weddenschap. Je mag de €5 Free Bet inzetten op de GP in Nederland! Trouwens, je kan ook nog een €20 bonusbedrag incasseren door de splinternieuwe BetCity app te downloaden!

Dutch Grand Prix 2023

De Dutch Grand Prix in Zandvoort is één van de populairste races in het F1-seizoen. De wedstrijd is niet alleen geliefd bij de supporters, maar ook bij de coureurs. De unieke sfeer, de zomerse temperaturen en het historische circuit zijn de juiste elementen voor een geweldige race. Aankomende zondag strijden de beste coureurs voor de winst in Nederland.

Favorieten GP Zandvoort 2023

De grote favoriet voor de GP Zandvoort 2023 is niemand minder dan Max Verstappen. De Nederlander wist de laatste acht races te winnen en kan spoedig zijn WK-titel gaan prolongeren. Mocht Verstappen de winst pakken in Zandvoort, dan evenaart de coureur het record van Sebastian Vettel met negen overwinningen op rij. Verstappen is huizenhoog favoriet, maar er zijn ook enkele outsiders die voor de winst gaan op de Dutch Grand Prix. Sergio Perez, Lewis Hamilton, Lando Norris, Charles Leclerc en Oscar Piastri azen op een stunt op de Nederlandse Grand Prix. Bekijk hieronder de quoteringen voor de winnaar van de GP Zandvoort 2023:
  • Verstappen: 1.28
  • Perez: 11.00
  • Hamilton: 21.00
  • Norris: 23.00
  • Leclerc: 29.00
  • Piastri: 41.00
  • Russell: 51.00
  • Sainz Jr: 51.00

Wedden op de GP Zandvoort

Natuurlijk kan je bij BetCity een weddenschap afsluiten op de Grand Prix van Zandvoort. Naast de weddenschappen op de winnaar zijn er nog veel meer inzetmogelijkheden beschikbaar. Je kan bijvoorbeeld ook wedden op een podiumplaats, de snelste ronde, de snelste pitstop, de winstmarge en op de prestaties van bepaalde coureurs. Wedden op de Formule 1 doe je bij BetCity.

Programma Grand Prix Zandvoort 2023

Het Formule 1 festijn in Zandvoort begint op vrijdag 25 augustus 2023. Deze dag staat in het teken van de eerste en de tweede vrije training. Een dag later volgt de derde vrije training en de kwalificatie voor de GP. De Dutch Grand Prix start op zondag 27 augustus om 15:00 uur!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!