back arrow

SPORT

Dit wordt het weekend #4

Laatste update 21-02-2024

5 min leestijd

promotional image

Ajax, Feyenoord, PSV, de Europese topploegen, meerdere krakers en de Grand Prix van Italië staan ons te wachten. Oftewel, een weekend om van te smullen.

Het idee

Wekelijks lichten wij voor jullie 3 wedstrijden uit, waar een betslip uit komt rollen. Elk weekend lichten wij voor jullie 3 elementen uit: de Wedstrijd van de Week, de verrassing van het weekend en het zekerheidje.

Wedstrijd van de Week

De keuze voor de Wedstrijd van de Week was een gemakkelijke keuze. Zondagmiddag 17:30 uur staat ons een geweldige kraker in de Premier League te wachten: Arsenal - Manchester United.
Arsenal wil dit seizoen andermaal hoge ogen gooien op het hoogste niveau van Engeland en hoopt stiekem zelfs op de landstitel. Manchester United heeft in de eerste 3 duels al enorm veel kritiek te verwerken gehad en een top 4 positie lijkt het maximaal haalbare.
Wij verwachten dat Arsenal in het eigen Emirates Stadium de 3 punten gaat pakken. The Gunners wonnen 5 van de laatste 6 officiële duels. Manchester United won dit seizoen met alle moeite van de wereld van laagvliegers Nottingham Forest (3-2) en Wolverhampton Wanderers (1-0), terwijl het onderuit ging bij Tottenham Hotspur (2-0). Een zege van Arsenal levert je 1.86 keer je inzet op.

Verrassing van het weekend

1. FC Heidenheim is dit seizoen terug te vinden in de Bundesliga, maar de promovendus is na de eerste 2 duels nog altijd puntloos. Het aanvallende spel van Heidenheim is echter te prijzen. Wij verwachten in het Signal Iduna Park opnieuw het nodige van de bezoekers.
In de eerste 2 competitiewedstrijden kwam Heidenheim tegen VfL Wolfsburg en Hoffenheim tot respectievelijk 13 en 19 doelpogingen. Slechts 9 schoten tegen Borussia Dortmund levert je maar liefst 1.97 keer je inzet op.
Borussia Dortmund is defensief gezien absoluut geen topper. In de eerste 2 duels van het seizoen wist de thuisploeg nog niet te overtuigen. 1. FC Köln kwam in het Signal Iduna Park tot 11 doelpogingen, terwijl Bochum in eigen huis maar liefst 17 schoten wist af te vuren tegen de nummer 2 van vorig seizoen.

Zekerheidje

Wat ons betreft is PSV dit seizoen het zekerheidje. De Eindhovenaren zijn in het seizoen 2023/24 nog altijd ongeslagen en maken indruk onder Peter Bosz. Zevenmaal werd er gewonnen en slechts één keer werd er gelijkgespeeld.
De vorm van RKC Waalwijk staat lijnrecht tegenover die van PSV. De eerste 3 competitiewedstrijden gingen allemaal (met tenminste 2 doelpunten verschil) verloren. Wij zetten in op -1 Asian Handicap voor 1.62 keer je inzet.
Bij een overwinning van 2 of meer doelpunten verschil is deze bet winnend. Bij een zege van 1 treffer verschil wordt deze weddenschap gevoid, terwijl het bij een dubbele kans van RKC fout is.

Betslip

De betslip voor komend weekend is als volgt: Arsenal wint van Manchester United, 1. FC Heidenheim over 8.5 schoten & -1 Asian Handicap: PSV wint bij RKC Waalwijk voor 5.94 keer je inzet. Klik hier om de betslip mee te spelen.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!