back arrow

SPORT

DwhW #21: Engelse topploegen maken geen fout!

Laatste update 14-03-2024

5 min leestijd

promotional image

De 21ste editie van ‘Dit wordt het weekend’ staat in teken van de Premier League. De volgende wedstrijden worden in deze rubriek uitgelicht: Liverpool - Newcastle United, Fulham - Arsenal & Tottenham Hotspur - AFC Bournemouth.

Het idee

Wekelijks lichten wij voor jullie 3 wedstrijden uit, waar een betslip uit komt rollen. Elk weekend lichten wij voor jullie 3 elementen uit: de Wedstrijd van de Week, de verrassing van het weekend en het zekerheidje.

Wedstrijd van de Week

Onze Wedstrijd van de Week speelt zich af in de Premier League: Liverpool - Newcastle United. Maandagavond (Nieuwsjaardag) ontvangen The Reds in de eigen thuisbasis, oftewel het magische Anfield, The Magpies.
Wij voorzien een gemakkelijke avond voor de koploper van de Premier League. Liverpool bleef in de laatste 12 competitiewedstrijden ongeslagen en Newcastle United lijkt de volgende prooi. De bezoekers verloren 5 van de laatste 6 duels. Een zege van 2 of meer doelpunten verschil is op 2.12 keer je inzet vastgesteld.

Verrassing

Zowel Tottenham Hotspur als AFC Bournemouth doet het dit seizoen verrassend goed. De Spurs zjin met 36 punten op de vijfde plek terug te vinden en de achterstand op een plek in de top 4 bedraagt slechts één punt.
Bournemouth doet het ook heel aardig met een plek in de middenmoot. De vorm van de laatste weken is meer dan aardig, maar toch verwachten wij dat de bezoekers in het Tottenham Hotspur Stadium ten onder zullen gaan.
Tottenham Hotspur wist de laatste 2 thuiswedstrijden te winnen. Zowel Everton (2-1) als Newcastle United (4-1) werd verslagen. Eerder dit seizoen waren de Spurs met 0-2 te sterk voor AFC Bournemouth en wij voorzien een nieuwe zege voor de formatie van Ange Postecoglou.

Zekerheidje

Het zekerheidje speelt zich ook in de Premier League af: Fulham - Arsenal. Gezien de vorm waarin beide ploegen uit Londen verkeren, lijkt deze weddenschap geen problemen met zich mee te mogen brengen.
Wij voorzien op Craven Cottage een zege voor Arsenal, tegen 1.60 keer je inzet. The Gunners zijn de nummer 2 van de Premier League en de voorsprong op Fulham bedraagt liefst 19 punten. De thuisploeg verloor de laatste 3 competitiewedstrijden zonder ook maar één keer te scoren: 3-0 vs. Newcastle United, 0-2 vs. Burnley en 3-0 vs. AFC Bournemouth. Een resultaat boeken in deze vorm tegen Arsenal lijkt zo goed als onmogelijk.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten komen we op de volgende selecties uit:
  • -1,5 Asian Handicap: Liverpool wint van Newcastle United (2.14)
  • Arsenal wint van Fulham (1.60)
  • Tottenham Hotspur wint van AFC Bournemouth (1.77)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 6.06!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!