BetCity Betslip #9: Ajax & AZ in actie!

Laatste update 25-10-2023

5 min leestijd

thumbnail

Het concept

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de Europa & Conference League: Brighton & Hove Albion - Ajax en AZ - Aston Villa.

Brighton & Hove Albion - Ajax: 0-2 Handicap: Ajax wint & Steven Bergwijn over 1.5 schoten (2.80)

In de derde speelronde van de Europa League ontvangt Brigthon & Hove Albion in de eigen thuisbasis Ajax. De Amsterdammers vrezen in het Amex Stadium voor een afstraffing, maar de Engelsen zitten echter - net Ajax - in een mindere flow. De Ajacieden hopen echter na het ontslag van Maurice Steijn op een omkeer.
Na 2 groepswedstrijden van Brighton & Hove Albion staat de teller op slechts één punt. Notabene AEK Athene wist in Engeland met 2-3 te winnen, terwijl er tegen Marseille met 2-2 gelijk werd gespeeld. Brighton & Hove Albion won slechts één van de laatste 7 wedstrijden en wist in deze reeks alleen AFC Bournemouth (3-1) te verslaan. Ajax verloor dit seizoen slechts 2 duels met 0-2 Handicap.
Daarnaast voorzien wij ten minste 2 schoten van Steven Bergwijn. In 4 van de laatste 5 duels - inclusief beide wedstrijden in de Europa League - wist de aanvoerder van Ajax deze line te halen. Afgelopen zondag kwam Bergwijn tegen FC Utrecht tot maar liefst 5 doelpogingen. Er worden in het Amex Stadium 9 à 10 schoten van Ajax verwacht, waardoor slechts 2 doelpogingen van Bergwijn een zekerheidje lijken. Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Brighton & Hove Albion - Ajax.

AZ - Aston Villa: Aston Villa wint (2.00)

De spanning in Groep E is om te snijden. Zowel Zrinjski, AZ, Aston Villa als Legia Warschau staat na de eerste 2 poulewedstrijden op 3 punten. De winnaar van de ontmoeting tussen AZ en Aston Villa in het AFAS Stadion doet uitstekende zaken voor een ticket voor de knock-outfase van de Conference League.
Aangezien AZ de grote concurrent van de Engelsen is in deze poule, verwachten wij dat Aston Villa met een sterke selectie in Alkmaar zal aantreden. Daarnaast spelen de bezoekers zondag in eigen huis tegen Luton Town en hoeft het nauwelijks tot geen spelers te sparen voor de ontmoeting met deze laagvlieger.
AZ verkeert in de Eredivisie in een goede vorm, maar heeft het Europees gezien lastig. SK Brann werd in de voorrondes met alle moeite na penalty’s verslagen, terwijl het zich in de eerste poulewedstrijd blameerde tegen Zrinjski (4-3). Het tweede duel werd nipt met 1-0 gewonnen van Legia. Aston Villa won afgelopen zondag met 4-1 van West Ham United en was onlangs met 6-1 te sterk voor Brighton & Hove Albion. Wij hebben een hoge pet op van Aston Villa en voorzien een driepunter voor de ploeg van Unai Emery. Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor AZ - Aston Villa.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten komen we op de volgende selecties uit:
  • 0-2 Handicap: Ajax wint & Steven Bergwijn over 1.5 schoten (2.80)
  • Aston Villa wint (2.00)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 5.60!

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!