back arrow

SPORT

BetCity Betslip #3

Laatste update 12-09-2023

5 min leestijd

thumbnail

Het concept

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op Noorwegen, België & Italië.

Noorwegen - Georgië: Erling Haaland scoort (1.58)

Erling Haaland is samen met Martin Ødegaard de grote vedette van Noorwegen. Een doelpunt van Haaland tegen Georgië levert je maar liefst 1.58 keer je inzet op. Dit lijkt geen mega hoge quotering, maar een treffer van de spits van Manchester City lijkt een zekerheidje.
Haaland was in zijn laatste wedstrijd namens The Citizens goed voor een hattrick (5-1 vs. Fulham). In 5 van zijn laatste 6 interlands was de Noor trefzeker. Daarnaast treffen de Noren met Georgië een dramatische tegenstander.
De Georgiërs gingen in de laatste speelronde in eigen huis met 1-7 (!) ten onder tegen Spanje. De Spanjaarden kwamen in dit duel tot maar liefst 32 doelpogingen. Een doelpunt van Haaland lijkt er dan ook zeker in te zitten.

België - Estland: Romelu Lukaku scoort niet in de tweede helft (1.70)

Romelu Lukaku begon afgelopen zaterdag tegen Azerbeidzjan (0-1) in de basis, maar wist weinig indruk te maken. Voorafgaand aan deze wedstrijd gaf de bondscoach aan dat de spits van AS Roma geen 90 minuten zou gaan spelen. Lukaku is momenteel nog niet fit genoeg voor een hele wedstrijd.
Deze weddenschap lijkt dan ook ideaal voor de omstandigheden rond Lukaku. Mocht de 30-jarige spits opnieuw in de basis beginnen, lonkt een wissel rond minuut 60/70. Een quotering van 1.70 voor geen doelpunt in de tweede helft is dan ook dikke value.

Italië - Oekraïne: Federico Dimarco over 0.5 schoten op doel (3.05)

Tot slot een cruciale wedstrijd in Groep C. Zowel Italië als Oekraïne heeft nog goede papieren voor een ticket voor het EK 2024. De winnaar van dit duel doet dan ook enorm goede zaken.
Italië verkeert niet in een beste vorm, terwijl Oekraïne verrassend genoeg met 1-1 gelijk wist te spelen tegen Engeland. Wij durven in San Siro dan ook geen winnaar aan te wijzen.
Oekraïne zal zich in Milaan ongetwijfeld in gaan graven en wij verwachten dat Federico Dimarco hiervan zal gaan profiteren. Slechts één schot op doel levert je maar liefst 3.05 keer je inzet op. In 1 van de laatste 2 interlands was deze bet winnend. Bij Internazionale zelfs in 5 van de laatste 6 wedstrijden. In deze reeks wist de linkervleugelverdediger tegen Atalanta (3), Manchester City (1), Fiorentina (1) en het Nederlands elftal (1) op doel te schieten.

Betslip

De betslip voor dinsdag 12 september 2023 is als volgt: Erling Haaland scoort tegen Georgië (1.58), Romelu Lukaku scoort niet in de tweede helft tegen Estland (1.70) en Federico Dimarco schiet op doel tegen Oekraïne (3.05). In totaal levert deze betslip je mogelijk 8.19 keer je inzet op.
promotional image