back arrow

SPORT

BetCity Betslip #22: Man City & Chelsea komen in actie!

Laatste update 27-12-2023

5 min leestijd

promotional image

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de volgende duels: Brentford - Wolverhampton Wanderers, Chelsea - Crystal Palace, Everton - Manchester City.

Brentford - Wolves: Matheus Cunha over 0.5 schoten op doel (1.79)

We trappen de 22ste editie van de 'BetCity Betslip' af in de Premier League. Om 20:30 uur Nederlandse tijd ontvangt Brentford in de eigen thuisbasis Wolverhampton Wanderers.
Voorafgaand aan deze clash verkeert Brentford in een dramatische vorm. De Londenaren verloren liefst 5 van de laatste 6 competitiewedstijden. In deze reeks ging het zelfs met 1-0 ten onder tegen Sheffield United, terwijl alleen van Luton Town (3-1) werd gewonnen. Wolverhampton Wanderers loert dan ook op een stunt.
Wij voorzien in het Brentford Community Stadium dan ook ten minste één schot tussen de palen van Matheus Cunha. De Braziliaan haalde deze line in 5 van de laatste 6 duels. In deze wedstrijden kwam de aanvalsleider van de Wolves tot liefst 10 schoten tussen de palen.

Chelsea - Crystal Palace: Beide Teams Scoren - Ja (1.88)

Vervolgens gaan we door met een Londense derby: Chelsea - Crystal Palace. Beide ploegen zijn in de middenmoot van de Premier League terug te vinden en ons wacht op Stamford Brigde een ontmoeting op het scherpst van de snede.
Chelsea verkeert met 3 nederlagen in de laatste 4 competitiewedstrijden allesbehalve in een denderde vorm. De bezoekers wisten geen van de laatste 7 duels te winnen, maar wisten in de laatste speelrondes Brighton & Hove Albion (1-1) en Manchester City (2-2) op een gelijkspel te houden.
Wij verwachten dat zowel Chelsea als Crystal Palace zal gaan scoren. The Blues zagen in 7 van de laatste 9 wedstrijden Beide Teams Scoren - Ja. Voor de stadsgenoot was deze bet in 6 van de laatste 7 duels winnend.

Everton - Manchester City: Manchester City wint (1.62)

We sluiten deze editie van de 'BetCity Betslip' af in Liverpool. Op Goodison Park ontvangt Everton Manchester City, een ontmoeting om naar uit te kijken.
Met 2 teleurstellende resultaten lijkt Everton weer naar beneden te moeten kijken, want de voorsprong op de degradatiezone bedraagt slechts één punt. Manchester City lijkt daarentegen de draad weer te hebben opgepakt.
Wij voorzien een eenvoudige zege voor Manchester City. Vorige week werd de Wereldbeker voor clubs gewonnen en wij verwachten dat The Citizens weer zullen aanhaken bij de titelstrijd. Tegen Everton tellen dan ook alleen de 3 punten.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten komen we op de volgende selecties uit:
  • Matheus Cunha over 0.5 schoten op doel tegen Brentford (1.79)
  • 'BTS: Ja' bij Chelsea - Crystal Palace (1.88)
  • Manchester City wint van Everton (1.62)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 5.45!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!