back arrow

SPORT

BetCity Betslip #2

Laatste update 06-09-2023

5 min leestijd

thumbnail

Het concept

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op Nederland, Frankrijk en Polen.

Nederland - Griekenland: Nederland under 6.5 schoten op doel (1.63)

We trappen de BetCity Betslip #2 af met Nederland - Griekenland. Voor Ons Oranje is de ontmoeting met de Grieken een must-win in de jacht op een ticket voor het EK 2024. Ronald Koeman zal dan ook waken voor onderschatting en zal in eerste instantie spelen op de nul. Een nederlaag tegen Griekenland zou namelijk desastreus zijn.
Wij voorzien maximaal 6 schoten tussen de palen van het Nederlands elftal voor 1.63 keer je inzet. In 9 van de laatste 11 interlands was deze weddenschap winnend. Daarnaast treft de thuisploeg met Griekenland een zeer stugge tegenstander.
Frankrijk kwam in de laatste speelronde - ondanks een rode kaart van Griekenland - tot slechts 5 schoten op doel. Eerder in de kwalificatiecyclus kwam Ierland tegen de Grieken tot 3 doelpogingen tussen de palen, Gibraltar slechts één. In 39 (!) van de laatste 40 wedstrijden van Griekenland was deze bet winnend. Onder meer Spanje (tweemaal), Italië en België waren in deze reeks de tegenstanders.
Bekijk hier de voorbeschouwing van Nederland - Griekenland.

Frankrijk - Ierland: Kylian Mbappé over 1.5 schoten op doel (1.72)

We blijven nog even in Groep B. In de poule van Ons Oranje ontvangt Frankrijk in de eigen thuisbas Ierland. De Fransen zijn in de kwalificatiecyclus nog altijd ongeslagen en willen deze reeks dolgraag voortzetten tegen de Ieren.
Kylian Mbappé is de grote vedette aan de kant van Les Bleus. Slechts 2 schoten tussen de palen tegen de Ieren van de superster van Paris Saint-Germain levert je maar liefst 1.70 keer je inzet op. In 4 van de laatste 5 interlands was deze bet winnend. Tegen het Nederlands elftal kwam Mbappé zelfs tot 4 schoten op doel. In 11 van de laatste 12 wedstrijden in dienst van Frankrijk & Paris Saint-Germain kwam Mbappé tot 2+ schoten tussen de palen.
Bekijk hier de voorbeschouwing van Frankrijk - Ierland.

Polen - Faeröer Eilanden: Robert Lewandowski scoort minimaal 2 keer (2.95)

Tot slot een cruciale wedstrijd in Groep E. Mocht Polen nog een rol van betekenis willen spelen in de kwalificatiecyclus, dan moeten de Faeröer Eilanden verslagen worden.
Alle ogen zijn dan ook gericht op Robert Lewandowski. In de laatste 2 wedstrijden in dienst van FC Barcelona was de 35-jarige spits trefzeker. Tegen de Faeröer Eilanden worden er van Polen minimaal 3 doelpunten verwacht. 2 treffers van Lewandowski tegen een quotering van 2.95 lijkt ons dan ook absoluut de moeite waard.
Bekijk hier de voorbeschouwing van Polen - Faeröer Eilanden.

Betslip

De betslip voor donderdag 7 september 2023 is als volgt: Nederland maximaal 6 schoten op doel tegen Griekenland, Kylian Mbappé minimaal 2 doelpogingen tussen de palen tegen Ierland en Robert Lewandowski scoort ten minste 2 keer tegen de Faeröer Eilanden.
promotional image
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!