back arrow

SPORT

Bet Builder Brazilië - Argentinië: 16.00 (!) keer je inzet!

Laatste update 21-11-2023

5 min leestijd

thumbnail

In de WK-kwalificatie in Zuid-Amerika staat een kraker van jewelste ons te wachten. Vannacht om 01:30 uur ontvangt Brazilië in eigen land de grote rivaal Argentinië. Wij hebben voor jou een Bet Builder klaar staan, die je maar liefst 16.00 keer je inzet oplevert.

Dubbele kans: Argentinië of gelijkspel (1.52)

De eerste 5 speelrondes in de WK-kwalificatie in Zuid-Amerika zitten erop. Vannacht wacht dé wedstrijd van het jaar in dit continent: Brazilië - Argentinië.
De Argentijnen gaan na de eerste 5 duels met 12 punten aan kop. De Brazilianen stellen vooralsnog met slechts 7 punten uit 5 wedstrijden teleur. De thuisploeg won slechts 3 van de laatste 9 duels en verloor liefst 5 van deze wedstrijden. Argentinië verloor slechts 2 (!) van de laatste 52 duels. Maar liefst 14 van de laatste 15 wedstrijden werden gewonnen en ook in de laatste 3 ontmoetingen met Brazilië bleef het ongeslagen.

Lionel Messi scoort (2.88)

De Argentijnse fans rekenen tijdens de ontmoeting met de grote rivaal op de beste speler allertijden: Lionel Messi. Met 3 treffers uit 4 WK-kwalificatieduels is de 36-jarige aanvaller goed begonnen aan de kwalificatiecyclus.
Messi lijkt er voor Argentinië altijd te staan in de grote wedstrijden. Tijdens het laatste uitduel van de regerend wereldkampioen was de oud-speler van FC Barcelona tweemaal trefzeker. In 10 van de laatste 11 wedstrijden voor de nationale ploeg was Messi trefzeker. Een nieuwe treffer tegen Brazilië levert je maar liefst 2.88 keer je inzet op.

Rodrygo scoort (3.95)

Aan de kant van Brazilië is Rodrygo de man in vorm. In zijn laatste 2 duels bij Real Madrid was de 22-jarige aanvaller goed voor 3 treffers én 3 assists. Door het wegvallen van Vinícius Júnior zal er veel druk op de schouders van Rodrygo komen te liggen.
Een quotering van 3.95 is onze ogen té hoog voor een doelpunt van Rodrygo. Met 2 treffers is de rechtspoot de topscorer van Brazilië in de WK-kwalificatie.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten komen we op de volgende selecties uit:
  • Dubbele kans: Argentinië of gelijkspel (1.52)
  • Lionel Messi scoort (2.88)
  • Rodrygo scoort (3.95)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 16.00!