back arrow

CLUB SPORT

5 tips voor live wedden op tennis

Laatste update 05-04-2024

5 min leestijd

promotional image

Voetbal is de populairste sport onder de trouwe wedders, daarna volgt al snel tennis. De tennissport is ongekend succesvol en dat heeft veel redenen. Allereerst zijn er vrijwel het hele jaar tenniswedstrijden te bewonderen, waarop dus ook ingezet kan worden bij de bookmaker. Jij kan al geruime tijd voor de start van de tenniswedstrijd een weddenschap plaatsen. Dat kan ook live, terwijl een wedstrijd al bezig is. Speciaal voor onze lezers hebben wij 5 tips voor live wedden op tennis op een rijtje gezet!

Tip 1: Research doen naar de tennisspelers

Een tenniswedstrijd wordt normaliter door twee spelers gespeeld, behalve bij het dubbelspel. Het fijne daarvan is dat jij eenvoudig voldoende informatie kan opzoeken over de spelers. Informatie is essentieel bij online wedden, zeker bij een tenniswedstrijd. Je kan bijvoorbeeld de huidige vorm van een speler bekijken en de laatste onderlinge ontmoetingen onder de loep nemen. Daarnaast is de ondergrond van de desbetreffende wedstrijd ook van enorm belang. Gras, gravel of hardcourt maakt een enorm verschil. Wimbledon wordt bijvoorbeeld ieder jaar op gras gespeeld, terwijl Roland Garros op gravel wordt gespeeld. Check hier het prijzengeld van Wimbledon. Als jij live gaat wedden op tennis, dan kan je ook de wedstrijd eerst bekijken en op een later moment een weddenschap plaatsen.

Tip 2: Richt jezelf op één tenniswedstrijd

Live wedden op tennis zorgt voor een dynamische manier van gokken. Normaal gesproken zijn er meerdere tenniswedstrijden tegelijk bezig, soms zelfs tientallen wedstrijden. Wij raden je aan om jezelf te focussen op één tenniswedstrijd. Dat zorgt voor een hogere winstkans, aangezien jij een betere keuze kan maken en niet hoeft te switchen van wedstrijd.

Tip 3: Let op de speellimieten

Alle wedders hebben bepaalde limieten ingesteld tijdens het registratieproces. Probeer daar zo goed als mogelijk op te letten. Zeker bij live weddenschappen op tennis kan het voorkomen dat er meerdere weddenschappen worden geplaatst. De limieten worden dan eerder aangetikt. Speel bewust en verantwoord.

Tip 4: Combineer live wedden met een pre-match weddenschap

Voordat een tenniswedstrijd begint worden er al zogeheten pre-match weddenschappen aangeboden. Het kan slim zijn om een pre-match weddenschap te combineren met een live weddenschap. Jij kan bijvoorbeeld inzetten op de favoriet en vervolgens de wedstrijd live gaan volgen. Er kan dan geanticipeerd worden op de gebeurtenis in de wedstrijd. Simpelweg door een live weddenschap te plaatsen kan het winstbedrag groeien, het verliesbedrag worden beperkt of een zekere winst worden gecreëerd.

Tip 5: Live tennis weddenschappen spreiden

Wedden neemt altijd een risico met zich mee. Daarom is het verstandig om te spreiden met live weddenschappen op tennis. Stel jij zet in op een 2-0 overwinning in sets van speler A, dan kan jij het risico beperken door ook een klein bedrag in te zetten op een 2-1 overwinning. Dit is een voorbeeld, er zijn bijzonder veel spreiding mogelijkheden beschikbaar bij live wedden op tennis.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!