Win een jaar GRATIS wedden

Laatste update 03-09-2024

1 min leestijd

promotional image

Slimme Spelers spelen bij BetCity en profiteren van onze geweldige promoties! De komende maanden staat er wel een heel bijzondere promotie jou klaar. Je maakt de rest van dit kalenderjaar kans op een jaar GRATIS wedden. Laat je skills zien, win fraaie prijzen en speel de rest van het jaar gratis mee. Hieronder leggen wij uit hoe jij deze fantastische prijs kan winnen.

Hoe kan ik een jaar gratis wedden winnen?

Je kan van 2 september 2024 tot en met 28 december 2024 meedoen aan de speciale competitie. Na iedere kalendermaand wint een speler de hoofdprijs. Natuurlijk moet je voor de prijs wel op de 1e plaats eindigen in het maandklassement. De BetCity-spelers krijgen wekelijks de kans om punten te verzamelen voor het klassement, maar kunnen ook één van de prachtige Free Bets winnen. Opt-in, speel mee in ons Sportsbook en maak kans op één van de prijzen. Je kan ook genieten van andere promoties, zoals de 21 Jackpot en de Super Spinner!

Weekcompetities

Iedere week staat er een weekcompetitie klaar voor de Grote Spelers. Het doel is om een zo’n hoog mogelijke odd binnen te halen met een inzet van minimaal €1. De top 20 spelers winnen punten voor het maandklassement en misschien ook wel een mooie Free Bet. Bekijk hieronder de prijzenpot van de weekcompetities:
  • 1e plaats: 2.000 punten + €300 Free Bet
  • 2e plaats: 1.500 punten + €200 Free Bet
  • 3e plaats: 1.250 punten + €150 Free Bet
  • 4e plaats: 1.000 punten + €100 Free Bet
  • 5e plaats: 900 punten + €80 Free Bet
  • 6e plaats: 800 punten + €60 Free Bet
  • 7e plaats: 700 punten + €40 Free Bet
  • 8e plaats: 600 punten + €30 Free Bet
  • 9e plaats: 500 punten + €20 Free Bet
  • 10e plaats: 400 punten + €20 Free Bet
  • 11e t/m 20e plaats: 250 punten

Maandklassement

Natuurlijk zijn alle ogen gericht op het maandklassement. De Grote Spelers verzamelen punten voor het klassement en kunnen zomaar op de 1e plaats eindigen. De uiteindelijk winnaar van de maand wint een jaar gratis wedden, oftewel ruim €2.500 aan Free Bets. De geluksvogel ontvangt 52 weken lang een €50 Free Bet!

Belangrijke voorwaarden

Het kan voorkomen dat twee of meerdere spelers gelijk eindigen. In dat geval geldt de hoogste score tot 5 cijfers na de komma. Is dat nog niet voldoende, dan gelden de hoogste odds of de vroegere opt-in datum. Eindigen de spelers nog altijd gelijk, dan volgt er een willekeurige trekking. Het is handig om te weten dat Combo Boosts, Profit Boosts, Free Bets, Speel Slimmer bets en voided bets niet meetellen voor het toernooi. Daarnaast zijn systeemweddenschappen geen geldige weddenschappen voor deelname aan het sporttoernooi. Een cash-out telt als een verliezende weddenschap.

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!