wk darts kijken

Artikel • • Leestijd 2 min

WK Darts kijken

Ook het WK Darts kijken doe je bij BetCity! Je kunt bij ons gratis en voor niets genieten van onze gratis darts livestream. Het PDC World Darts Championship is een jaarlijks terugkerend darttoernooi. Dus ook in ons Sportsbook: het WK Darts kijken en op inzetten doe je bij BetCity. Het enige wat je nodig hebt is een gratis account. Zo kun je genieten van live darts zonder maandabonnement op een televisiezender.

Gratis Darts Livestream

Het WK Darts start op 15 december en duurt tot en met 3 januari. Je kunt alle wedstrijden live kijken in ons Sportsbook en kost je niets. Onze darts livestream is beschikbaar voor alle darts-liefhebbers met een account. Of je nu wilt kijken naar Peter Wright, James Wade, Michael Smith, Nathan Aspinall of natuurlijk Michael van Gerwen, Luke Littler of Luke Humphries: je vindt het gratis darts kijken bij BetCity. Natuurlijk bieden we ook de optie aan om op live darts in te zetten in combinatie met de livestreams. De wedstrijden vind je met odds in ons Sportsbook en daar kun je ook darts live kijken. We hebben alle darts livestreams ook voor je op een rijtje gezet. Zo kun je altijd bij ons terecht!

WK Darts op TV vandaag

Kijk je toch liever naar het live WK darts op TV vandaag? Dan heb je een betaalzender nodig, zoals een Viaplay abonnement. Zij zenden de WK darts wedstrijden uit op hun zenders op tv als eigenaar van de Nederlandse uitzendrechten. Ook de Engelse zender Sky Sports biedt het PDC darts toernooi aan op tv. Van de grote toernooien is het WK Darts toch wel hét toernooi om live te kijken! Middels de streamingdienst van het Viaplay abonnement kun je kijken naar het WK Darts op TV vandaag.

Informatie WK Darts

Wil je jezelf goed inlezen? Wij hebben alle ins en outs over het WK Darts voor je op een rijtje gezet. Zo vind je bij ons het speelschema, de uitslagen en kun je dus alle wedstrijden live streamen. Daar heb je geen abonnement voor nodig!
Promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT