Champions League kijken

Artikel • Champions League • Leestijd 4 min

Champions League kijken

De echte voetbalfan doet niets liever dan naar de Champions League kijken! Het miljardenbal biedt garantie op spektakel. Enkel de beste voetbalclubs van Europa mogen meestrijden in de competitie. De UEFA Champions League kent in het seizoen 2024/2025 ook Nederlandse inbreng. Landskampioen PSV en Feyenoord mogen deelnemen aan de groepsfase van het toernooi. Natuurlijk zijn de wedstrijden van de Nederlandse clubs live te bewonderen op de televisie. Ontdek hieronder meer informatie over de Champions League live kijken!

Uitzendrechten UEFA Champions League 

Het was in het verleden nog wel eens zoeken naar de juiste zender voor een Europese voetbalwedstrijd. Vanaf het seizoen 2024/2025 is dat niet meer nodig. Ziggo Sport heeft namelijk de rechten weten te bemachtigen van de UEFA Champions League, UEFA Europa League en de UEFA Conference League. Alle wedstrijden in de Champions League zijn exclusief bij Ziggo Sport te bewonderen. De drie Europese toernooien zijn gezamenlijk goed voor meer dan 500 wedstrijden. De UEFA Champions League kijk je vanaf het seizoen 2024/2025 bij Ziggo Sport. Overigens hoef je daarvoor niet altijd te betalen. Er kan namelijk een gratis Ziggo Sport Free account worden aangemaakt. Het is dan mogelijk om de Europese wedstrijden van de Nederlandse voetbalclubs gratis te bekijken. Dat geldt ook voor de finales van de toernooien, waaronder de UEFA Champions League finale. Mocht je toch alle wedstrijden willen zien, dan zal je een Ziggo Sport Totaal zenderpakket moeten aanschaffen. De wedstrijden van de Nederlandse clubs worden uitgezonden op kanaal 14 en wellicht ook op kanaal 13. Let op, bij een abonnement moet er een maandelijks bedrag worden neergelegd. 

UEFA Champions League wedstrijd op de smartphone

De Ziggo Sport app biedt de kans om een UEFA Champions League wedstrijd te bekijken op een smartphone of een tablet. Daardoor hoef je nooit meer iets te missen, zelfs niet wanneer je onderweg bent. Dat is ook mogelijk met een Ziggo Sport Free account. Gegarandeerd worden de duels van de Nederlandse clubs uitgezonden in de UEFA Champions League, UEFA Europa League en de UEFA Conference League. 

Nieuwe gezichten bij Ziggo Sport 

Ziggo Sport heeft met het verkrijgen van de uitzendrechten een flinke stap voorwaarts gezet. Daar horen ook nieuwe gezichten bij. De presentatie zal dan ook in handen komen van Hélène Hendriks, Noa Vahle en Amin Shah. Daarnaast blijft Wytse van der Goot ook gewoon actief bij Ziggo Sport, hij zal onder andere live verslag doen van de duels. Tevens zal een groot aantal analisten aanschuiven om de wedstrijden te bespreken, waaronder Wesley Sneijder en Theo Janssen. 

Veelgestelde vragen over de UEFA Champions League kijken

Bekijk hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen over het kijken van de UEFA Champions League: 

Waar kan ik de UEFA Champions League live kijken?

De UEFA Champions League live kijken kan vanaf het seizoen 2024/2025 exclusief bij Ziggo Sport. En ook de andere wedstrijden in de UEFA Europa League en de UEFA Conference League zijn bij de zender Ziggo Sport te zien. 

Kan ik ook gratis UEFA Champions League kijken?

Ja, de UEFA Champions League kijk je gratis bij Ziggo Sport! De liefhebbers kunnen een Ziggo Sport Free account openen. Let op, alleen de Europese wedstrijden van de Nederlandse voetbalclubs zijn kosteloos te bekijken. Naast voetbal biedt Ziggo Sport ook nog tal van andere sporten aan op de tv. De finale is ook gratis beschikbaar voor de liefhebbers. 

Wat kan ik van een UEFA Champions League uitzending verwachten?

De UEFA Champions League is natuurlijk spannend en kent veel hoogtepunten. Op een speelavond kan je naast een live wedstrijd ook genieten van andere hoogtepunten, zoals de doelpunten in andere wedstrijden. De goals zijn ook terug te zien in de app, net zoals de overige cruciale momenten. 
Promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER