back arrow

SPORT

Big Win: makkelijker dan dit wordt het niet

Laatste update 21-05-2024

5 min leestijd

promotional image

Deze Big Win is duidelijk een gevalletje van, is het echt zo makkelijk? Zeven overwinningen waren goed voor een bedrag van maar liefst €5.359,09. Check hier het verhaal!

Sevenfold

FC Porto, Newcastle United, Sparta Rotterdam, Girona, Atalanta, Union Saint-Gilloise en Club Brugge. Een zege van deze ploegen zou deze BetCity-speler €5.359,09 opleveren.

Stroeve start

De eerste twee wedstrijden van deze betslip stonden gepland op zaterdag 18 mei: Lecce - Atalanta & Sporting Braga - FC Porto. FC Porto ging zondagmiddag op bezoek bij SC Braga. Een cruciale wedstrijd in de strijd om plek drie. Victor Gomez kreeg namens de thuisploeg binnen twaalf minuten twee gele kaarten en zo stond Braga binnen een mum van tijd met één man minder op het veld. Desondanks hield de thuisploeg lang stand. In de 84e minuut wist FC Porto pas de ban te breken. Galeno schoot op aangeven van kersverse Internazionale-aanwinst Mehdi Taremi de beslissende 0-1 tegen de touwen. Later op deze zondag nam Atalanta het op tegen Lecce. Ook hier was de ruststand 0-0. De finalist van de UEFA Europa League 2024 wist in de tweede helft echter snel de wedstrijd te beslissen. Na 53 minuten stond in Stadio Via del Mare de eindstand op het scorebord: 0-2. Over de finale van de UEFA Europa League gesproken, op Club BetCity lees je deze voorbeschouwing: Atalanta - Bayer Leverkusen.

Eerste Pinksterdag

Op Eerste Pinkerstdag kende deze betslip nog vijf wedstrijden, waaronder Sparta Rotterdam - SC Heerenveen. De Rotterdammers wonnen redelijk eenvoudig met 2-1 van de Friezen en zo was ook deze weddenschap winnend. Newcastle United won met 2-4 van Brentford, terwijl Union Saint-Gilloise in de Jupiler Pro League met 1-2 te sterk was voor Cercle Brugge. Vervolgens ging Anderlecht met 0-1 ten onder tegen Club Brugge en zo was er nog één weddenschap over: een zege van Girona op Valencia. De verrassing van het seizoen in La Liga had geen enkele moeite met subtopper Valencia. De laatstgenoemde werd mede dankzij een treffer van oud-PSV'er Savio met 1-3 verslagen en zo was het feest in het huis van deze BetCity-speler!
promotional image