Big Win: €4.780 dankzij dubbelklapper Seedorf

Laatste update 02-04-2024

3 min leestijd

promotional image

Je hebt geluksvogels en gélúksvogels. Deze BetCity-speler won in de Keuken Kampioen Divisie maar liefst €4.780. Een quotering van 226 (!) met slechts 2 doelpunten van een speler van Telstar. Check hier het verhaal!

Sensationele weddenschap

Deze BetCity-speler kwam met het idee om €20 in te zetten op 2 doelpunten van Cain Seedorf. Cain - de neef van Clarence Seedorf - staat onder contract bij Telstar. Cain Seedorf nam het afgelopen vrijdag in de Keuken Kampioen Divisie op tegen Jong FC Utrecht, de hekkensluiter van de Eerste Divisie. De quotering voor 2 doelpunten van Cain Seedorf? Geloof het of niet, 226.00 keer je inzet. Dit klinkt te bizar voor woorden tegen de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie, maar Cain Seedorf had in zijn profcarrière voor deze wedstrijd (53 duels) nog nooit gescoord. Desondanks was het een value bet, gezien de tegenstander.

Goudhaantje

Je voelt hem al aankomen; Cain Seedorf werd het goudhaantje van Telstar. De 24-jarige Nederlander opende binnen één minuut de score tegen Jong FC Utrecht. Seedorf was na 55 minuten de aangever op de 4-1 en tekende met nog 18 minuten op de klok met de 5-1 voor de eindstand en zijn tweede doelpunt in zijn profcarrière.