Big Win: Ruim €18.000 dankzij geniale cash out

5 min leestijd

promotional image

WAT. EEN. LIJST. Maar liefst €18.077,59 winnen met een inzet van slechts €26. Dit klinkt te mooi om waar te zijn, maar in het Sportsbook van BetCity was het afgelopen weekend de werkelijkheid.

19-fold

Deze BetCity-speler maakte een lijstje met maar liefst 19 wedstrijden. Atalanta - Fiorentina werd uitgesteld, waardoor 18 duels op zondag 17 maart 2024 werden afgewerkt. Het lijstje begon in de Turkse Süper Lig met Rizespor - Gaziantep. Deze speler had 3 of meer goals nodig, maar in de rust stond de brilstand nog op het scorebord. In de tweede helft vielen in het Çaykur Didi Stadium echter 4 doelpunten en deze better had het gevoel dat het weleens zijn dag kon worden.

Aan geluk geen gebrek

Geloof het of niet, maar liefst 4 treffers in de slotminuten hielden deze betslip in leven. Het begon met een 4-2 zege van Chelsea op Leicester City, dat pas in de 90+2ste minuut op voorsprong (3-2) kwam. Hatayspor scoorde met nog één minuut op de klok de verlossende 2-0, terwijl het Royal Antwerp van Mark van Bommel in de blessuretijd van de tweede helft de gelijkmaker tegen de touwen schoot (1-1). In Engeland was een oud-Ajacied succesvol. Antony viel in tegen Liverpool in de FA Cup en was zeer belangrijk voor de ploeg van Erik ten Hag. De Braziliaan tekende in de 87ste minuut tegen The Reds voor de 2-2, waardoor ook de bet 'Dubbele kans: Manchester United of gelijkspel' winnend was.

Gruwelijke cash out

De eerste 17 (!) bets van deze better waren winnend en alleen PSV - FC Twente (Beide Teams Scoren - Ja) en onze Wedstrijd van de Week Atlético Madrid - FC Barcelona (dubbele kans: Atlético Madrid of gelijkspel) stonden nog op het spel. Na 32 minuten spelen in het Philips Stadion had deze BetCity-speler genoeg gezien. Hij nam genoegen met €18.077,59 en cashte zijn betslip uit, met het risico om €81.450,41 mis te lopen. Het bleek echter een ge-wel-di-ge beslissing van deze geluksvogel. FC Twente wist de defensie van PSV - met Sergiño Dest in de basis, niet te passeren. Daarnaast ging Atlético Madrid in eigen huis tegen FC Barcelona keihard onderuit ging: 0-3. Wij wensen deze BetCity-speler met dit enorme bedrag al het geluk toe!