back arrow

SPORT

Big Win: Ruim €3.500 dankzij 2 goals in extremis

Laatste update 21-03-2024

3 min leestijd

promotional image

Zo nu en dan valt een speler in ons Sportsbook met zijn of haar neus in de boter. Gisteren maakte deze persoon het wel heel bont, want met twee live bets in de blessuretijd harkte deze maar liefst €3.500 binnen. Ongelofelijk!

Live betting op het randje

Het plaatsen van live bets is soms nog wel spannender dan pre-match. Omdat je het verloop van de wedstrijd volgt en een weddenschap kan van het ene op het andere moment zomaar goed óf fout zijn. Dat is ook ongetwijfeld een reden dat live betting in ons Sportsbook vrij populair is. Wat deze speler echter presteerde, is van ongekend veel klasse (of geluk?).

Dubbele klapper in blessuretijd

We nemen je mee naar de tweede Italiaanse én Spaanse divisies, namelijk de Serie B en de La Liga 2. Daar speelden zich respectievelijk de duels Modena - Cremonese en Zaragoza - Amorebieta af. In Italië een strijd tussen de nummer 2 en de nummer 8, terwijl het in Spanje tussen de nummers 14 en 22 ging. Bij beide duels stond het, enkele minuten in de blessuretijd, nog steeds 0-0. De odds voor überhaupt een winnaar in beide duels, lagen natuurlijk al enorm hoog, daar waar de wedstrijden in een doelpuntloos gelijkspel leken te eindigen. Toch besloot deze speler in te zetten op winst voor Cremonese (21.00) én Amorebieta (17.00). Niet onbelangrijk om te vermelden is het feit dat Amorebieta momenteel stijf onderaan La Liga 2 staat en pas 4 van de 28 gespeelde wedstrijden had gewonnen.

Sensationele ontknoping

De weddenschap werd geplaatst en de rest is geschiedenis. In de 95e minuut werkte Bianchetti namens Cremonese de 1-0 binnen, waarmee het eerste deel van de betslip groen werd gekleurd. Op dat moment stond het in Italië nog steeds 0-0 en had de better zijn gokje ongetwijfeld al afgeschreven. Daar dacht Morcillo echter anders over. De aanvaller scoorde voor het laatst op 12 februari 2022 (!), maar vond gisteren in de 97e minuut het net en schoot de betslip van onze geluksvogel naar volledig groen. Een ongekende weddenschap met een sensationele ontknoping.
promotional image