back arrow

SPORT

Big Win: Amerikaans getinte klapper

Laatste update 14-03-2024

3 min leestijd

promotional image

Ondanks verwachte zeges van onder meer PSV, Ajax, Real Madrid en Bayern München vond de Big Win plaats in Noord, Centraal & Zuid-Amerika. Een winstbedrag van liefst €5.650,49 met slechts €30 inzet is zeer indrukwekkend te noemen, zeker gezien de gekozen wedstrijden.

Amerikaanse tintje

Zoals je misschien al is opgevallen, heeft deze indrukwekkende betslip te maken met een Amerikaans tintje. Deze wedstrijden speelden zich namelijk af in Colombia, Costa Rica, Mexico en Paraguay. Deze better is duidelijk op de hoogte wat een value bet is en profiteerde hier optimaal van.

Ideale start in Paraguay

Deze betslip werd afgetrapt in de Primera División door 2 de Mayo en Sportivo Trinidense. Deze grote speler had gekozen voor 'Beide Teams Scoren - Ja'. Na een doelpuntloze eerste helft zag deze BetCity-speler zijn bet al in rook opgaan, maar niks bleek minder waar.
De thuisploeg opende na slechts 2 minuten spelen in de tweede helft de score. Sportivo Trinidense maakte na 58 minuten gelijk en zo was de eerste weddenschap van dit gruwelijke lijstje winnend.

Gelukje in Costa Rica

Laten we zeggen dat het in Costa Rica absoluut niet tegen zat. Alajuelense moest namelijk winnen op bezoek bij San Carlos. Binnen 32 minuten stonden de bezoekers op een 0-2 voorsprong, maar in de tweede helft gaf Alajuelense deze marge uit handen.
Terwijl Alajuelense met een 0-2 voorsprong de rust in ging, stond na 50 minuten een 2-2 stand op het scorebord. Dit leek ook de eindstand te gaan worden, maar deze gelukshebber zag Alajuelense in de 89ste minuut de beslissende 2-3 tegen de touwen schieten.

Big Win: €5.650,49

Na rake bets in Colombia, Mexico en Paraguay was Costa Rica opnieuw aan de beurt. Tot slot won Municipal Liberia met 2-1 van FC Puntarenas en zo was ook de laatste weddenschap winnend.
Oordeel zelf, welke van deze 3 Big Win's vind jij het meest indrukwekkend?
promotional image