back arrow

HOME

Speluitleg: The Goonies

Laatste update 14-03-2024

3 min leestijd

promotional image

De avontuurlijke bioscoopfilm The Goonies kwam in 1985 uit. De Amerikaanse comedyfilm bleek een doorslaand succes en staat te boek als een klassieker. Reden genoeg voor Blueprint Gaming om een gokkast te creëren met de film als thema. The Goonies gokkast werd in 2018 uitgebracht en is niet meer weg te denken uit het online casino. Dat komt voornamelijk door de spannende bonusfeatures en de herkenbare symbolen. Hieronder vertellen wij meer over The Goonies gokkast!

Hoe werkt The Goonies gokkast?

The Goonies gokkast speel je met vijf rollen en drie rijen, oftewel met 15 symbolen. Winnende combinaties leveren geldprijzen op. Er zijn 20 winlijnen beschikbaar en dat aantal kan niet worden aangepast. De minimale inzet bedraagt €0,10 per spin en je kan maximaal €200 per spin inzetten. Het RTP-percentage bedraagt 96,00% en de variantie is gemiddeld. Natuurlijk kan je The Goonies gokkast ook spelen op de mobiele telefoon, bijvoorbeeld op de handige BetCity app!

Bonusfeatures op The Goonies gokkast

The Goonies gokkast staat vooral bekend om zijn bonusfeatures. Het gaat om Mini Features en die worden regelmatig geactiveerd. Het is daardoor een aantrekkelijke en vooral dynamische online gokkast.
  • Truffle Shuffle Wilds: de Mini Feature kan op willekeurige momenten worden geactiveerd, er verschijnen extra Wild symbolen op het speelveld.
  • Mikey’s Hidden Riches: de random Feature biedt de kans op Stacked Wild symbolen.
  • Data’s Colossal Symbols: er verschijnt een Mega symbool op de rollen en die vult negen vakjes.
  • One-Eyed Willy’s Bonus: er komen extra Scatter symbolen op het speelveld te staan.
  • Mouth’s Lucky Coins: alle Mystery symbolen veranderen in een gouden munt.
  • Sloth’s Win Spin: de speler wint gegarandeerd een prijs.

Free Spins bonusspel

De ogen zijn ook al snel gericht op het Free Spins bonusspel op The Goonies gokkast. Dat heeft een goede reden, want de speler mag een keuze maken uit drie verschillende bonusspellen. Ieder spel biedt zijn eigen voordelen. Het kan gaan om extra Wild symbolen of één van de andere Features. De grootste kans op een Big Win heeft de speler dan ook tijdens het Free Spins bonusspel.

Spellen van Blueprint Gaming

De spelprovider Blueprint Gaming bestaat al een lange tijd en lanceerde meer dan 300 spellen. De bekendste en de leukste spellen van Blueprint Gaming kan je bij BetCity spelen! Enkele titels die opvallen in het spelaanbod zijn de Wolf Legend Megaways, Diamond Mine Megaways en de Bison Rising Megaways.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!