back arrow

CASINO

Speluitleg: Super X

Laatste update 04-10-2023

4 min leestijd

thumbnail

De spelprovider Pragmatic Play wist grote successen te boeken met de Super 7 gokkast. Vandaar dat er een vervolgspel werd gelanceerd, namelijk de spannende Super X gokkast. Natuurlijk kan je wederom genieten van de bekende bonusfeatures, zoals de originele Re-spins en een Free Spins bonusspel. Probeer de Super X gokkast gratis uit of speel direct met echt geld bij BetCity!

Hoe werkt de Super X gokkast?

Je speelt op de Super X gokkast met 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Je kan al meespelen met een minimale inzet van €0,20 per spin en je kan maximaal €260 per spin inzetten. Het RTP percentage bedraagt 94,56% en de variantie is hoog. De maximale uitbetaling op de Super X gokkast bedraagt maar liefst 9.000x de inzet!

Re-spins op de Super X gokkast

Je moet tijdens het spelen goed op het X symbool letten. Mocht de X op de eerste speelrol landen, dan krijg je een re-spin toegekend. Vervolgens verschijnen er op de overige posities allerlei getallen van 0 tot en met 9. Mocht de X naast een getal staan, dan win je de desbetreffende vermenigvuldiger. Natuurlijk kan je nog hogere prijzen winnen als er meerdere getallen op dezelfde rol verschijnen naast het X symbool. Het is een vermakelijke bonusfeature op de Super X gokkast.

Free Spins bonusspel

De Scatter symbolen kunnen je toegang bieden tot het spannende bonusspel. Er moeten dan wel 3 of meer gouden dobbelstenen op de rollen landen. Je wint dan namelijk 5 Free Spins en die zijn extra spannend. Dat komt omdat er enkel nog X symbolen en getallen op de rollen verschijnen. Dat betekent dat de kans groot is dat je een fraaie vermenigvuldiger wint.

Beoordeling van de Super X gokkast

De Super X gokkast werd op 11 november 2021 uitgebracht door Pragmatic Play. Wij hebben het spel getest. Bekijk hieronder onze beoordeling:
  • Entertainmentwaarde
Het Las Vegas gevoel zorgt gelijk voor een geweldige speeltijd op de Super X gokkast. Daarnaast kan je genieten van de spannende features en een eenvoudige speelopzet.
  • RTP percentage
Het theoretische uitkeringspercentage op de Super X gokkast bedraagt 94,56%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €94,56 terugkeert in de prijzenpot. Het huisvoordeel komt uit op 5,44%.
  • Gebruiksvriendelijkheid
Het is een gebruiksvriendelijk kansspel. Verander zelf de inzet en klik vervolgens op de grote spinknop. Je kan de Super X gokkast ook goed spelen op de smartphone of een tablet.
  • Grafische kwaliteit
Grafisch is het een prima spel van Pragmatic Play. Er is gekozen voor een Las Vegas stijl en dat is ook terug te zien aan de symbolen. De online gokkast is ook geoptimaliseerd voor de mobiele spelers.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!