back arrow

HOME

Speluitleg: Diamond Blitz

Laatste update 10-08-2023

3 min leestijd

thumbnail

Blinkende gokkasten doen het altijd goed bij de spelers! Speel daarom eens mee op de Diamond Blitz gokkast van de spelprovider Red Tiger. Het spel werd op 10 januari 2020 gelanceerd en is nog steeds ongekend succesvol! Je kan namelijk genieten van een retro speelomgeving en moderne bonusfeatures. Het zijn vooral de Wild symbolen die je de helpende hand kunnen bieden bij het winnen van een mooie prijs.

Hoe werkt de Diamond Blitz gokkast?

De Diamond Blitz gokkast heeft een simpele en doeltreffende opzet. Je speelt op vijf rollen en met vier rijen. Winnende combinaties moeten op één van de 20 winlijnen verschijnen. En natuurlijk komen de bekende fruitsymbolen voorbij op de rollen, zoals de kersen, citroenen, druiventrossen, BAR-symbolen en de Wild symbolen. De minimale inzet op de Diamond Blitz gokkast bedraagt €0,10 per spin en je mag maximaal €400 per spin inzetten. Het RTP-percentage bedraagt 94,74% en de variantie is laag. Spelers maken kans op een hoofdprijs van 560x de inzet en die prijs kan op ieder willekeurig moment vallen.

Blinkende diamanten

De blinkende diamanten kunnen voor meer vermaak zorgen op de Diamond Blitz gokkast. Dat komt omdat de diamant ook wel fungeert als een Wild symbool. Een Wild kan een ander symbool vervangen, waardoor er misschien alsnog een winnende combinatie ontstaat. Wild symbolen keren zelf ook prijzen uit tot wel 40x de inzet. En het grootste pluspunt, dat is dat de Wild verschuift op de rollen en dus langer op het speelveld blijft staan.

Free Spins bonusspel

Spelers opgelet, want het Free Spins bonusspel is het leukste onderdeel op de online gokkast van Red Tiger. Het bonusspel kan op een willekeurig moment starten, dat is compleet random en niet te voorspellen. Je ontvangt vijf Free Spins en tijdens deze draaien schuiven de Wild symbolen veel minder snel over de rollen. Sterker nog, de Wilds blijven gedurende de Free Spins gewoon op het speelveld staan. Bereikt een Wild de onderste rol, dan krijgt de speler een extra Free Spin cadeau.

Gratis Diamond Blitz spelen

Natuurlijk kan jij de Diamond Blitz ook gratis uitproberen, simpelweg door op ‘proberen’ te klikken. Nieuwkomers bij BetCity krijgen een fantastische welkomstbonus cadeau. Je kan het bonusgeld gebruiken om de Diamond Blitz gokkast mee te testen en dan kan er ook nog een leuke prijs worden gewonnen. Zin in een ander spel, speel dan eens mee op de Regal Streak gokkast van Red Tiger!
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!