back arrow

HOME

Speluitleg: Regal Streak

Laatste update 10-08-2023

3 min leestijd

thumbnail

De klassieke gokkasten zijn nog altijd ongekend populair onder de Nederlandse casinospelers. Gelukkig heb jij bij BetCity dan ook de keuze uit tientallen klassiekers, waaronder de Regal Streak gokkast. Het retro kansspel werd op 10 september 2020 uitgebracht door de bekende spelprovider Red Tiger. Het leuke is dat de ouderwetse gokkast ook over een moderne functie beschikt en een maximale prijs heeft klaarstaan van 10.000x de inzet.

Hoe werkt de Regal Streak gokkast?

De Regal Streak gokkast is een spel met herkenbare symbolen. De speler ziet bijvoorbeeld de klavertjes vier, roodgekleurde zevens, gouden bellen en de kersen op de rollen verschijnen. Het spel telt vijf rollen en drie rijen, waardoor het ook nog een overzichtelijke gokkast is geworden. Winlijnen kan de speler voor even vergeten, want er is een Pay Anywhere mechanisme actief. De minimale inzet op de Regal Streak gokkast bedraagt slechts €0,10 per spin en er mag maximaal €20 per spin worden ingezet. Het RTP-percentage bedraagt 94,70% en er kan een maximale prijs worden gewonnen van 9545x de inzet.

Free Spins bonusspel

Alle ogen zijn gericht op het Free Spins bonusspel op de Regal Streak gokkast. Daarvoor moeten er wel eerst nog drie of meer Scatter symbolen op het speelveld landen. De speler wint minimaal 15 en maximaal 25 Free Spins per keer. Er verschijnt een speciaal vermenigvuldiger symbool op het spel en die kan voor hogere uitbetalingen zorgen. De vermenigvuldiger van oplopen tot wel 28x. Het is de manier waarop de maximale prijs van 9545x de inzet kan worden gewonnen. Het betreft een progressieve vermenigvuldiger.

Spellen van Red Tiger

De spelprovider Red Tiger bestaat al sinds 2014. Het spelbedrijf uit Malta maakt tegenwoordig onderdeel uit van Evolution. Red Tiger heeft tal van bekende spellen op zijn naam staan, waaronder Rainbow Jackpots, 777 Strike, Mystery Reels en de Diamond Blitz.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!