back arrow

HOME

Nieuw: Wisdom of Athena

Laatste update 18-08-2023

3 min leestijd

thumbnail

De Wisdom of Athena is een splinternieuw spel is ons assortiment. De online gokkast werd deze zomer uitgebracht door de spelprovider Pragmatic Play. De Wisdom of Athena gokkast focust zich op de Griekse goden, zoals op onwijs veel gokkasten al het geval is. Desondanks heeft Pragmatic Play er een kunstwerkje van gemaakt. Je kan bijvoorbeeld profiteren van een Scatter Pays mechanisme en vergrendelde symbolen vrijspelen. Natuurlijk is het mogelijk om de Wisdom of Athena gokkast eerst gratis te spelen, simpelweg door even op ‘proberen’ te klikken.

Hoe werkt de Wisdom of Athena gokkast?

Je speelt op de Wisdom of Athena gokkast met een groot speelveld van 6 bij 5. Dat betekent dat er steeds opnieuw 30 symbolen op de rollen landen. Het is mogelijk om nog meer symbolen vrij te spelen, simpelweg door combinaties te maken. Na iedere winnende combinatie verschijnt er een extra symbool op het speelveld. Er worden clusters uitgekeerd op de Wisdom of Athena gokkast, je hoeft dus niet te letten op winlijnen. De minimale inzet op de Wisdom of Athena gokkast bedraagt €0,20 per spin. Je kan ook met een hogere inzet meespelen, waaronder de maximale inzet van €62,50 per spin. Je mag een zogeheten Ante-inzet plaatsen. Je speelt dan met een hogere inzet, maar de kans is groter dat je het bonusspel vrijspeelt. Het RTP-percentage bedraagt 94,09%.

Prijzen winnen met vermenigvuldigers

Je kan op de Wisdom of Athena gokkast ook nog prijzen winnen met een vermenigvuldiger. De godin aan de zijkant van het speelscherm kan op ieder willekeurig moment vermenigvuldigers op de speelrollen plaatsen. Mocht het ook nog een winnende spin zijn, dan krijg je de geldprijs met een vermenigvuldiger van twee tot maximaal 500x uitgekeerd. Er verschijnen ook nog wel eens meerdere vermenigvuldigers tegelijkertijd op de rollen.

Free Spins bonusspel

Draai je vier of meer Scatter symbolen in één spin, dan is het tijd voor het bonusspel. Je ontvangt 10 Free Spins en die zijn extra waardevol. Vrijgespeelde extra posities op het speelveld blijven namelijk gedurende het bonusspel gewoon staan. Daarnaast worden vermenigvuldigers bij elkaar opgeteld. De totale geldprijs aan het einde van het Free Spins bonusspel wordt met de totale vermenigvuldiger uitgekeerd. Het Free Spins bonusspel op de Wisdom of Athena gokkast biedt daardoor de kans op de hoogste geldprijzen.

Spellen met een Godenthema

De Goden komen regelmatig voorbij in het online casino. Er zijn namelijk veel gokkasten beschikbaar die een Griekse of Scandinavische god in de schijnwerpers zetten. Je kan bijvoorbeeld ook een gokje wagen op de Gates of Olympus, Forge of the Gods en de Gods of Asgard Megaways.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!