back arrow

HOME

Nieuw: Wild Turkey Megaways

Laatste update 18-08-2023

4 min leestijd

thumbnail

In de zomer van 2023 werd de nieuwe Wild Turkey Megaways gokkast uitgebracht. Het spel van NetEnt kent een luchtig en vermakelijk thema. De kalkoenen schieten voorbij op de rollen en brengen wat meer leven in de brouwerij. Natuurlijk zijn er ook nog genoeg bonusfeatures die voor meer speelplezier zorgen, zoals de Wild symbolen en de Wild Turkey bonusfeature. Je kan de Wild Turkey Megaways spelen op de computer, smartphone of een tablet. Heb je de nieuwe BetCity applicatie al uitgetest?

Hoe werkt de Wild Turkey Megaways gokkast?

Je speelt op de Wild Turkey Megaways gokkast met zeven rollen en een afwisselend aantal rijen. Er zijn twee tot zeven symbolen per rol beschikbaar. Het fijne is dat je niet op de winlijnen hoeft te letten, maar kan profiteren van maximaal 117.649 manieren om te winnen. Winnende combinaties leveren geldprijzen op en die bestaan uit drie of meer identieke symbolen van links naar rechts. Winnende symbolen verdwijnen van het speelveld en worden ingewisseld voor nieuwe symbolen. De minimale inzet op de Wild Turkey Megaways gokkast bedraagt €0,10 per spin en je mag maximaal €30 per spin inzetten. Het RTP-percentage bedraagt 94,12% en je kan maximaal 7239x de inzet winnen per draai.

Wild symbolen

De Wild Turkey symbolen fungeren als een Wild symbool. Dat betekent dat de symbolen andere symbolen kunnen vervangen en op die manier voor een winnende combinatie kunnen zorgen op de online gokkast. Let op, Wild symbolen landen nooit op de eerste rol.

Wild Turkey bonusfeature

De Wild Turkey bonusfeature kan de speler activeren op de rollen twee tot en met vijf. Verschijnt er een Wild Turkey symbool op de rollen, dan kan de bonusfeature worden gestart. De premium symbolen op dezelfde speelrol veranderen direct in veel lucratievere Wild Turkey symbolen.

Free Spins bonusspel

Spelers kunnen ook toegang krijgen tot het spannende Free Spins bonusspel. Je moet daarvoor drie of meer Scatter symbolen draaien. De speler wint minimaal 10 Free Spins. Tijdens de Free Spins komt de Wild Turkey bonusfeature veel vaker voorbij en dat zorgt voor een hogere winstkans. Daarnaast hoeft de speler niet te betalen voor de Free Spins op de Wild Turkey Megaways gokkast.

Gratis Wild Turkey Megaways spelen

Je kan de Wild Turkey Megaways gokkast met echt geld spelen bij BetCity! Mocht je toch nog twijfelen, probeer het spel van NetEnt dan eerst even gratis uit. Klik op proberen en speel met oefengeld. Nieuwe spelers kunnen een welkomstbonus of één van de andere promoties incasseren en het bonusgeld inzetten op de Wild Turkey Megaways gokkast.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!