back arrow

HOME

Nieuw: Primate King

Laatste update 05-09-2023

3 min leestijd

thumbnail

Waan jezelf voor even in de gevaarlijke jungle en start de zoektocht naar de wilde dieren. Je komt op de Primate King gokkast allerlei jungledieren tegen, maar de hoofdrol is weggelegd voor de gorilla. De online gokkast kent een hele fraaie vormgeving en spannende bonusfeatures. Je kan bijvoorbeeld profiteren van de Wild Upgrade Feature en een bijzonder mooie hoofdprijs in de wacht slepen!

Hoe werkt de Primate King gokkast?

Je speelt op de Primate King gokkast met vijf rollen en vier rijen. De winnende combinaties moeten op één van de 30 winlijnen verschijnen. Het gaat om vaste winlijnen, dus het aantal winlijnen kan je niet aanpassen. De minimale inzet is slechts €0,10 per spin en je mag tot wel €50 per spin inzetten. Het RTP-percentage bedraagt 94,68%. Je maakt bij iedere spin kans op de hoofdprijs van maar liefst 3800x de inzet!

Wild Upgrade Meter

Je ziet aan de zijkant van het speelveld nog een speciale verzamelmeter staan. De zogeheten ‘Wild Upgrade Meter’ kan een groot verschil maken op de Primate King gokkast. Simpelweg door voldoende Wild symbolen te draaien kan je beloningen winnen. De verzamelmeter bestaat uit drie niveaus. Ieder niveau levert een upgrade op, zoals een Mega Wild symbool, Wild symbolen met vermenigvuldigers en Sticky Wild symbolen. Mocht je het derde en laatste niveau op de verzamelmeter bereiken, dan verschijnt er een extra speelrol op het scherm. Er komen enkel nog premium symbolen en lucratieve Wild symbolen op de zesde speelrol te staan. De kans op een mooie geldprijs neemt daardoor flink toe.

Primate Smash bonusfeature

Het komt ook wel eens voor dat er één of meerdere Wild symbolen langskomen, maar je geen prijs wint. Dat is jammer, maar geen ramp. De gorilla komt dan plotseling tevoorschijn en slaat alle lage symbolen kapot. Pluspuntje, de lege vakjes worden opgevuld met premium symbolen. De Primate Smash bonusfeature biedt de garantie op een prijs!

De beste spellen van Red Tiger

De Primate King gokkast is één van de beste en spannendste spellen van Red Tiger. Je kan ook allerlei andere topspellen van de spelprovider gaan uitproberen, zoals de Buffalo Mania Megaways, Cash Volt, Blood Suckers Megaways en de Rainbow Jackpots.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!